Gitarista grupe Queen preživeo srčani udar

brajan mej queen

Izvor: instagram, print screen

Brajan Mej, gitarista grupe Queen objavio je na svom profilu na Instagramu u kojem je otkrio da je osim povrede koju je imao u bašti početkom meseca, nedavno imao i ozbiljne srčane probleme zbog kojih "zamalo nije umro".

Sedamdesetdvogodišnji muzičar u videu koji je objavio na Instagramu opisao je čitavu seriju incidenata koji su ga zadesili u maju, počevši od povrede mišića u bašti.

-Bio sam na snimanju magnetnom rezonancom i da, pukao mi je mišić .... moj gluteus maksimus je otišao- kaže Mej i dodaje da je pretpostavljao kako je ova povreda bila uzrok bolu koji je osećao.

Međutim, kako bolovi nisu prestajali ni nedelju dana posle povrede i kako je bio u "agoniji" urađen mu je snimak kičme. Ispostavilo se da je imao i išijalgiju.

-Nerv je bio tako priklješten da sam imao osećaj kao da mi neko zabada odvijač u leđa- tvrdi Mej.

Ali ni tu nije bio kraj nevoljama. Dok je još podnosio bol u zadnjici i leđima, gitarista je otkrio i da je doživeo srčani udar.

-U sred čitave sage o bolnoj zadnjici imao sam mali srčani udar- naveo je Mej i otkrio da je oko 40 minuta trpeo užasan bol i ukočenost u grudima.

Lekar ga je hitno uputio u bolnicu gde je ustanovljeno da ima tri začepljene arterije. I mada su neki lekari preporučivali baj-pas, muzičar kaže da je ipak odlučeno da mu ugrade tri stenta – kratke, žičane mreže koje arterije drže otvorenim i prohodnim.

-Nisam imao pojma, imao sam sjajne rezultate na elektrokardiogramima. Ništa mi nije govorilo da ću uskoro biti u takvoj nevolji i da sam u stvari, mogao svakog časa da umrem- naglasio je Mej i dodao da je bio šokiran kada je otkrio u kakvom je stanju jer je mislio da je baš "zdrav momak".

Posle izvršene hirurške intervencije izašao je iz bolnice i kaže da se oseća odlično.

Izvor: N1

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Srbiji je juče u 17 časova započet do sada najduži policijski čas koji će trajati ukupno šezdeset sati, odnosno sve do ponedeljka u 5 časova ujutru. Ukoliko pripadate onom delu javnosti koji je siguran u svojim domovima, a potrebno vam je nešto čime ćete odvući misli sa pandemije koronavirusa.

Pevačica Dijana Janković porodila se danas i na svet donela zdravu devojčicu, kojoj su roditelji dali ime Dayana. Dijana je ćerkicu dobila sa suprugom Danielom Rokvićem, koji je od pevačice stariji 20 godina i već ima troje dece.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone