Glas Javnosti

VELJKOVA SVASTIKA I DEVOJKA MIRKA ŠIJANA: Ko je Bojana Rodić?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mnoge zanima kako je zapravo Bojana Rodić privukla čak 41,2 hiljade pratilaca na Instagramu.

Sadašnja devojka Mirka Šijana, Bojana Rodić jedna je od tri sestre Rodić, među kojima je i Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića sa kojom je 3. juna dobio sina Željka.

Naime, Bojana je već neko vreme u vezi je sa Mirkom Šijanom, inače Veljkovim drugom iz detinjstva.

Kako se čini, a i sudeći po izjavama Mirka i njegove majke Goce Božinovske, Bojana i on su na korak do svadbe.

Ipak, mnoge zanima kako je zapravo Bojana Rodić privukla čak 41,2 hiljade pratilaca na Instagramu.

Rodićeva od juna 2017. godine neprestano objavljuje svoje fotografije sa putovanja u kojima neretko ističe svoje izvajano telo, te komentari i lajkovi su u velikom broju ispod svake njene fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Selfie time ?

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on

Bojana je bila na luksuznim putovanjima, na nekima je sa sestrama, a na nekima se slikala sama. Neke od destinacija koje je posetila su Las Vegas, Majami, Zanzibar, Tajland, Bali, Pariz... Takođe je primetno da Rodićeva ima i te kako stila, te u svojim skupocenim komadima pozira. Sve fotografije možete pogledati u galeriji.

Podsetimo, porodica Rodić se bavi od proizvodnjom pilića u Titelu i prodaje ih na pijaci. Danijela Rodić je istakla da joj se potencijalni zet Mirko Šijan dopada.

- Zadovoljna sam, divan dečko. Najbitnije je da se oni slažu i da su oni jedno za drugo. Nama je super ovde (smeh) - rekla je Danijela Rodić Bojanina majka, o Mirku Šijanu.

"Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri", kazao je Šijan o vezi sa Bojanom.

(Izvor:Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR