Glas Javnosti

Reper progovorio o INCIDENTU sa snimanja: PSIHOPATA u kombajnu hteo da GAZI STATISTE (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

U novo emisiji Ognjena Amidžića gostovao je beogradski reper Relja koji je objasnio da je deo spota za pesmu "Genge", snimljenu sa reperom Rastom,u kom se pojavljuje kombajn neplaniran i da je samo doprineo većoj popularnosti.

Trinaesta sezona emisije "Amidži šou" počela je emisijom u kojoj su gosti bili članice gurpe "Hurricane" i reper Relja Popović.

Ognjen je na samom početku otvorio novu sezonu, a zatim je gostima pustio jedan snimak koji se poslednjih nedelja dosta šerovao i komentarisao na društvenim mrežama.

Naime, reč je o snimku nastalom tokom snimanja kadrova za spot duetske pesme Relje i Raste, kada je čovek koji je vozio kombajn psovao i jurio statiste po polju pšenice.

- Šta je, Beograđani, došli ste ovde da se snimate!? - priča čovek na snimku.

Relja je sada objasnio i šta se tačno dogodilo, pa priznao da je upravo ovaj detalj doprineo da se njegova pesma dosta komentariše.

- Producenti svaku lokaciju ili plate ili šta god... Ti kada snimaš na ovakavom prostoru nemaš koga da pitaš. I sad kada se ti nađeš na poljani... Ovo kada gledaš jeste smešno, ali je to jedan psihopata koji je krenuo da ih zgazi. Psihopata, bre. Čovek je doprineo da pesma ima više komentara - rekao je Relja.

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR