Glas Javnosti

Miki Mećava demantovao MEDIJSKU LAŽ: Pokazao OTPUSNU LISTU i ispričao šta mu je rekao Dr.Goran Stevanović!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Veliku gungulu je izazvala vest koju su preneli skoro svi mediji da je nekadašnja estradna ikona Miki Mećava pobegao iz bolnice  u kojoj se nalazio zbog korone ida ga je policija vratila nazad.

Međutim pevač je na svom instagram nalogu demantovao čitavu priču i odgovorio na medijsku hajku pokazivanjem otpusne liste na kojoj se jasno vidi da je izašao uz dopust lekara.

Miki Mećava je napisao opširan post na tu temu.

„Ovim putem želim da se obratim javnosti, a povodom mog lečenja od opake bolesti Corona, kao I jučerašnjih naslova u novinama o navodnom bekstvu iz bolnice. Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima I kompletnom osoblju  Infetktivne klinike u Beogradu, na čelu sa dr Goranom Stevanovićem , na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti I kompetentnosti. Ukratko o jučerašnjem danu:

 Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno lečenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi Dr. Stevanović mi je rekao: ,, Što se nas tice TI SI ZA NAS IZLEČEN , dobio si određenu oralnu terapiju a ti radi kako misliš da treba,,. Otisao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat lako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo !!!. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta a ja sam jako alergičan na prašinu!!! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio. Opet sam se konsultovao sa Doktorima i zaključio da dalji ostanak u Areni može po moje zdravlje da bude veoma loš u ovom trenutku jer su mi pluća jako osetljiva. Uredno sam se svima javio i otišao kući sa maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolovao sam se!!!

Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države, i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga. 

Na kraju, neću navoditi imena nikoga više od doktora posebno, niti, profesora, lekara, med. osoblja i bolničkog osoblja koji su me držali I negovali kao malo vode na dlanu jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji I SVAKA IM ČAST.  Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete I velike profesionalce, I snagu „

 On se u međevremenu  pohvalio i videom kako mu izgleda prvi dan nakon što se izlečio od korone.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Moj najjjlepsi dan?? posle Covid 19....Hvala svima sa dobrim namerama❤❤❤.....idemo daljeee?Ⓜ️Ⓜ️

A post shared by Miki Mecava (@mikimecava0306) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR