Glas Javnosti

Atraktivna srpska pevačica kao svetske zvezde: KAJA SA FUDBALEROM NA JAHTI KOJU SU KORISTILI BEKAMOVI!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Katarina Ostojić Kaja i njen dečko, fudbaler Mateo Pavlović, nakon kratkog boravka u Beogradu odlučili su da zaplove Jadranskim primorjem.

 Kako se navodi, Kaja i Mateo iznajmili su jahtu koju je 2019. godine iznajmio i Dejvid Bekam tokom boravka u Hrvatskoj i Crnoj Gori.
 
- Kako bi imali maksimalnu privatnost i mogli u potpunosti da uživaju, Kaja i Mateo su danima pravili plan gde će i kako da uživaju tokom boravka na moru. Oni su odlučili da mesec dana provedu krstareći Jadranom, obilazeći manja ostrva. U jednom trenutku agent koji radi zakupe jahti ponudio im je da iznajme na nekoliko dana jahtu na kojoj je boravila svetska zvezda u fudbalu Bekam sa članovima njegove brojne porodice. Njima se odmah dopala ideja, ali i jahta kada su je videli pa su se ubrzo i našli na ovom luksuznom plovilu - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Kaja se i te kako dobro zabavlja. Ona obožava vodu i more, pa joj ništa više od toga i ne treba. S obzirom na to da je jahta velika i sa nekoliko spavaćih soba, ona je povela sa sobom najboljeg prijatelja, dok je njen dečko takođe poveo druga sa kojim se godinama druži. Kako bi zabava bila upotpunjena, često im se u toku nedelje pridruže drugi prijatelji, te zajedno sa njima uživaju. Vreme uglavnom provede uz dobru muziku, hranu i piće. Dan je rezervisan za kupanje i sunčanje, dok se uveče usidre u najbližem mestu gde izlaze na večeru i noćni provod. Uživaju u morskim specijalitetima, ali stignu i da obiđu neke od znamenitosti, te su tako obišli čitavu Korčulu i Hvar, zasad. Mate ne voli da se eksponira na fotografijama sa Kajom, te retko možemo da vidimo kako izgleda kada se provodi fudbaler."

Takođe, pošto je poznato da Kaja vredno trenira i da pazi kako se hrani, očigledno vođena time odlučila je da na odmor povede i trenera. Kako navode domaći mediji, sa parom je na jahti Kajin trener sa kojim trči kada se usidre, a ostalim danima joj paluba služi kao mesto za rekreaciju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Bikini season in ON ?? @miss_mara_handmade ?

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR