DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Šta povezuje 'Žikinu dinastiju', Cecu i Dragana Bjelogrlića? (VIDEO)

Foto: Glas javnosti/Ilustracija

Jedan neobičan detalj uspeo je da poveže naizgled nespojive stvari.

Svetlanu Cecu Ražnatović, Dragana Bjelogrlića i "Žikinu dinastiju", serijal koji će uskoro dobiti svoj nastavak" povezuje - kuća na Dedinju, koju je svako od njih iskoristio za ono što im je u određenom trenutku karijere trebalo. Naime, u čuvenoj Katinkinoj kući živeo je prijatelj Žike Pavlovića, Milan Todorović.

Sa druge strane, u "Senkama", Bjela ju je iskoristio kao životni prostor državnog tužioca kog je tumačio Miloš Timotijević. Dragan je tu, takođe, snimio i jednu ključnu scenu u prvoj sezoni pomenute serije. 

 Svetlana Ceca Ražnatović u ovoj kući snimila je "Kukavicu". 

 

Foto; Youtube/Printscreen

Inače, kuća je poslužila i za glavne scene tokom snimanja "Gore, dole", "Bal na vodi", za druge filmove, reklame... Ova zvezda domaće kinematografije poznata je među filmskim radnicima kao Katinkina kuća i nalazi se na Dedinju.

Filmsku karijeru započinje sasvim slučajno - tako što je jedna ekipa primetila zgradu i pitala vlasnicu Katinku da im ustupi vilu za snimanje. Kuća im je odgovarala zbog velikog dvorišta za smeštaj ekipe, izdvojenosti od ostalih komšija kao i činjenice da se nalazi relativno blizu centra grada.

Priča se da je kroz ovu kuću prošlo više glumačkih imena nego kroz neko prestoničko pozorište.

(Glas javnosti/Kurir)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета