Glas Javnosti

ЗНАО ДА "НОСИ МЕТУ" НА ЛЕЂИМА: Миша Огњановић страховао за живот након убиства Синише Милића


Autor: Глас јавности / Курир.рс / од 01.08.2018.

Драгослав Миша Огњановић (57) знао је да му прети опасност. Није се осећао безбедно, и то је поверио неколицини најближих пријатеља. Био је убеђен да је мета због своје блискости са Луком Бојовићем и његовом екипом, које је заступао у српским, али и судовима у иностранству.

Огњановић је у последње време био опрезан, али то није спречило убицу да га у суботу увече сачека и убије. У њега су испаљена два рафала, укупно десет метака.

Егзекутор му је прво пуцао у леђа, погодио га са седам метака, и почео да бежи. После неколико корака се, међутим, вратио и испалио још три хица. Верује се да је Огњановићев син Петар (26) рањен рикошетом.

"Миша је после убиства Драгослава Милорадовића, Бојовићевог кума, видео да је ђаво однео шалу - наводи извор Курира. - Када је усред града дигнут у ваздух Синиша Милић, неколико дана касније, било му је јасно да су угрожени сви они који имају било какаве везе са Бојовићем. Посебно, јер су неке полицијске истраге располагале са оперативним подацима о актерима сурових ликвидација на београдским улицама.

Милорадовић и Огњановић су били у контакту готово свакодневно од када је Бојовић осуђен на вишегодишњу казну затвора у Шпанији. Познати београдски кривичар заступао је готово све припаднике клана, који су оптужени за бројне злочине. Неки од њих дали су му и читуљу, упућујући му захвалност и опраштајући се од њега.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR