Glas Javnosti

Smatraju je NAJZGODNIJOM BAKOM na svetu: Podelila recept za mladolik izgled, pa otkrila: Samo mi se mlađi muškarci udvaraju

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Đina Stivart je 52-godišnja manekenka iz Australije, poznatija kao "najzgodnija baka na svetu" svakodnevno oduševljava brojne fanove svojim mladolikim izgledom.

Ljubav joj nikada nije bila primarna, ali sada je izjavila da bi ipak bila srećna kada bi pronašla muškarca sa kojim bi se dobro slagala kako bi započela romansu.

Još kao mlađa je pazila koga upoznaje sa porodicom, jer je taj muškarac morao da bude poseban.

“Sama sam i mislim da sam, kako sam starila i dobila kćer, postala oprezna koga puštam u svoj život. Zapravo ne tražim nikoga posebno, verujem da, ako mi je suđeno da pronađem ljubav, to će se dogoditi i da ću se jednostavno zaljubiti verovatno kad se najmanje nadam”, ispričala je Đina za MIrror.

Đina već neko vreme nije bila na ljubavnom sastanku, jer je objasnila da je u prošlosti bila vezana za svog bliskog prijatelja koji je nažalost preminuo prošle godine. I kada bi poželela da pronađe muškarca, on bi verovatno moramo da bude mlađi, jer najviše ponuda dobija upravo od takvih muškaraca.

"Da budem iskrena, toliko mnogo mlađih muškaraca voli starije žene, ja verovatno dobijam više zahteva od pripadnika mlađe generacije nego moje. Najstariji muškarac sa kojim sam se zabavljala bio je u kasnim 50-ima, a najmlađi je bio u 20-ima. Zapravo nisam izlazila otkako mi je prošle godine preminuo blizak prijatelj, ali 2023. izgleda obećavajuće i svašta se može dogoditi”, otkrila je.

U međuvremenu, Đina tvrdi da za svoj mladalački izgled može da zahvali sakodnevnim hladnim tuševima, koji, kako je rekla, pomažu ubrzavanju metabolizma i poboljšanju izgleda kože i kose.

"Godinama sam strastvena korisnica krioterapije i mogu da preporučim bilo koju vrstu hladne terapije, ali može biti izuzetno skupa. Jeftinija alternativa je tuširanje hladnom vodom svako jutro, nakon uobičajenog jutarnjeg tuširanja kako biste iskoristili neverojatne zdravstvene prednosti. Započnite dan hladnim tušem od 30 sekundi nakon uobičajenog tuširanja svakog jutra i radite to do dva minuta, kako bi imalo efekta, objasnila je.

"Naučnici su pronašli dokaze da izlaganje hladnoći ubrzava metabolizam. Još jedna korist od izlaganja vašeg tela hladnoći je to što smanjuje upale, natečenost i bolove u mišićima. Mnogi sportisti koriste ledene kupke i druge vrste izlaganja hladnoći kao sredstvo za ubrzavanje oporavka nakon naporne fizičke aktivnosti”, zaključila je Đina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR