Glas Javnosti

ПОСЛЕ 12 ГОДИНА РОБИЈЕ, СИЛОВАТЕЉ ПОНОВО НА СЛОБОДИ : " ЖЕНЕ СЕ МНОГО ПЛАШЕ, НЕ СМЕЈУ НАПОЉЕ ДА ИЗАЂУ УВЕЧЕ" ( ВИДЕО)

Život
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ од 12.10.2018.

Нинослав Јовановић, у јавности познат и као Малчански берберин из затвора је изашао у јануару ове године после издржаних 12 година робије, јер је једну девојчицу (12) из Ниша силовао, а другу из Горње Врежине покушао да силује, претходно им ошишавши косу.

На суду је признао да га шишање узбуђује, и није показао кајање, а сада на Фејсбуку оставља језиве коментаре.

 Наиме, он је на страници која се бави откупом косе написао "Супер, само шишајте, све најбоље", да би потом сам себи испод оставио и коментар од ког се леди крв у жилама, а који гласи "Имам доста пријатељица које би секле, а не знају".

Нинослав Јовановић, отимач и силоватељ деце сада има 45 година и ове године је изашао на слободу јер је пре 12 година 13-годишњу девојчицу отео, ошишао до главе, а потом и силовао више пута.

 У напуштеној кући, према сведочењу девојчице, девојчица је била 48 сати. Какав је хорор прошла зна она сама. Њена породица је и данас очајна.

 - Ми смо насели наивно, лаковерни смо били, верујући мајмуну, морам тако да кажем, он је седео ту код нас у кући, пио је кафу, пратио је моју ћерку, она је имала дугу косу до појаса - испричала је мајка.

 Повео је и њу и њеног брата, али је брата преварио убедљивом причом, и остао сам са њом. Повео је до напуштене куће и иживљавао се над њом.

Девојчица је на крају побегла и вратила се кући, ошишана, уплашена.

Но, силоватељ ту није стао. Покушао је да силује још једну девојчицу, али је осујећен. Тада је и ухапшен, и осуђен на 15 година. Казна му је умањена за три године и он је сада на слободи.

 - Жене се много плаше, не смеју напоље да изађу увече - каже један од мештана Малче, где се вратио да живи.

 

Глас јавности/ Курир.рс/ од 12.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR