Glas Javnosti

МАМА И ТАТА СУ КРИВИ ЗА МОЈУ НЕСРЕЋУ, нису признали себи да имам проблем; ЈА ТО СВОМ ДЕТЕТУ НИКАДА НЕ БИХ УРАДИЛА! ИСПОВЕСТ ЈЕДНЕ ДЕБЕЉУЦЕ

Život
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ од 17.10.2018.

Жена је признала да је још као млада имала проблем са вишком килограма, па је за то окривила своје родитеље.

Она је желела да остане анонимна, па је са свима поделила исповест о томе како се осећала кроз своје детињство.

 

"Рођена сам дебела. Буквално сам већ на рођењу имала вишак килограма у односу на просечну тежину а моје гојење се наставило кроз детињство. Родитељима јако замерам што су у том периоду остали слепи на мој итекако озбиљан и видљив здравствени проблем. Да су признали то тада себи, разговарали са мном, потрудили се да ми још у детињству усаде здраве навике у исхрани, да ме науче умерености у јелу, да су ме само уписали на неки спорт можда бих тада била тужна, јер нисам могла да поједем неку чоколаду , али сигурно да то не би оставило последице на мене као психичко насиље и терор који сам трпела у току школовања јер сам била дебела", рекла је девојка и наставила:

 

"Сигурно би ме поштедели и тога да на својој кожи осетим колико је данас бити дебео друштвено неприхватљиво, поготво кад си женско, колико је теже наћи партнера, пријатеље, одећу... У фази сам мршављења сада, свесна сам да ће моја деца имати предиспозиције да буду гојазни, верујте, по цену да ме због тога мрзе нећу дозволити да се то деси. Имаће леп живот какав ја нисам."

 

Глас јавности/ Курир.рс/ од 17.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR