Žarko Laušević je radio kao moler u Njujorku: Ja krečim za siću, a oni... (VIDEO)

zarko1

Foto: Youtube Printscreen

Žarko Laušević nije u životu bio samo glumac. Naprotiv.

Jedno vreme je pokušavao da se snađe u "belom svetu", a tom prilikom mu se desila i nestvarna scena.

Naime, dok je živeo u Njujorku, dogodilo se da su ga tadašnji asovi Sakramento Kingsa, Vlade Divac i Predrag Peđa Stojaković, rešili da ga "malo izvedu napolje". 

U čemu je bio problem?

Pa, u tome što Laušević i nije imao da plati bilo šta tamo gde su ga odveli, jer su odabrali skupoceni restoran "Ćiprijani", a naš proslavljeni glumac je pare za život u Njujorku u tom trenutku zarađivao kao - moler.

On je, gostujući u emisiji Ivana Ivanovića podelio sa javnošću veliki broj priča iz života koje nisu do tada bile poznate. A evo šta je rekao o tom izlasku sa našim NBA asovima.

- Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i, kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negde na večeru. Prvo da odgledamo utakmicu, pa na večeru... počeo je Laušević svoju priču.

Gotovo u dahu je otkrio i sledeće:

- Jednom se potrefio Ćiprijani i sad boriti se... Nit je da se ja borim sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš, samo te pogledaju kao: Nemoj, molim te! Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta. Njujork noću i ne poznajem, ne izlazim, i... Sutradan mamuran dolazim i shvatim da ja, u stvari, radim moleraj prva vrata pored Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko. To je neki apsurd... Učinilo je sve to da budem oprezniji - rekao je Laušević.

izvor Blic

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

У 2019. години НИС је реализовао најобимнији инвестициони програм још од 2013. године. У даљи развој и модернизацију НИС групе уложено је 42,2 милијарде динара, што је 3 одсто више него годину дана раније.

Vlada Srbije donela je uredbu o utvrđivanju programa izvođenja radova na zaštiti, uređenju i korišćenju poljoprivrednog zemljišta za 2020. godinu

Промењеног имена у којем више нема придева „тајни”, ватикански Апостолски архив од данас отвара за истраживаче из целог света фондове у којима се чува документација из периода понтификата папе Пија Дванаестог (1939–1958).

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone