Glas Javnosti

SPREMNI ZA PROMENE Bele jelke alternativni trend koji preuzima svečanu sezonu

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

U godini u kojoj zelena preovladava u svim delovima kuće, tražimo alternativnu boju u našim jelkama.

Stručnjaci za dizajn enterijera primetili su nostalgični obrt na svečanim elementima jer je belo drveće postavljeno da bude jedan od najvećih trendova novogodišnjih jelki u ovom trenutku.

Evocirajući čistoću uz samopouzdanje i sofisticiranost, bela je divno svestrana boja za prazničnu sezonu. Vodi se  polemika da li je ovaj smeli trend samo prolazna moda ili su bele božićne jelke tu da ostanu.

Nedavna studija otkrila je da su bele jelke najpopularnija ideja za novogodišnju I božićnu dekoraciju godine – nakon ukupno 2.566.517 pojavljivanja na Pinterestu, Instagramu i TikToku. Ali zašto su ove godine traženi?

Od presudne je važnosti da sagledate prostoriju kao celinu i spojite prostor sa mešanim materijalima za živost i toplinu. Ako mislite da su ideje belog božićnog drvca rezervisane samo za ultramoderne domove, razmislite ponovo. Iznenađujuće, bela šema ukrašavanja će raditi bez obzira na stil vašeg doma.

Dok boja funkcioniše u enterijerima svih stilova, Dani sugeriše da belo božićno drvce nudi „najbolje od oba sveta“. To je zato što možete eksperimentisati sa alternativnom božićnom jelkom, ali i dalje održavati tradiciju kroz njen oblik - i uživati u puno prostora za oblačenje. „Belo drvo zaista sija kada dodate lampice, a neutralna boja funkcioniše sa gotovo svim trendovima“

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR