Glas Javnosti

`Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice`, novi napad na imovinu Novice Tončev (FOTO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Nakon što je jedno vozilo firme Novice Tončeva, potpredsednika SPS, oštećeno u Nišu prekjuče, juče se dogodio novi incident u kom je i privatno vozilo funkcionera socijalista oštećeno, saopšteno je iz njegove kompanije "Tončev gradnja"

Vozilu je razbijena šoferšajbna.

Foto: tončev gradnja

Ovo je, navodi se u saopštenju, zabrinjavajući nastavak pretnji i zastrašivanja Novice Tončeva i njegove porodice ispred čije kuće su kamere tokom noći zabeležile i nepoznata vozila sa grupom muškaraca.

 “Slučaj je odmah prjIavljen policiji, a za preteće poruke koje danima dobija Novica Tončev sa nepoznatih brojeva, podnete su i krivične prijave protiv NN lica zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti”, navodi se u saopštenju, dok sam Tončev kaže:

- Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice. Ovo danas je gore i opasnije nego juče pa se opravdano pitam šta će biti sutra. Da li ću morati da zatražim policijsku zaštitu. Od koga? I pre svega zbog čega i zašto sve ovo? - kaže Tončev.

 

 

Podsećamo, samo dan nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će razmisliti o novoj koaliciji sa SPS zbog prisustva njihovih članova na demonstracijama protiv režima u Beogradu, na internetu se pojavio snimak u kom potpredsednik socijalista Novica Tončev najavljuje širenje protesta i na jug Srbije. Tončev na snimku poručuje da će blokirati auto put Beograd-Skoplje sa pet do šest hiljada ljudi, ako još neko iz SPS buude smenjen sa mesta direktora državnih institucija.

-Demonstracije i neredi koji se dešavaju u Beogradu preseliće se na jug Srbije, tako što ćemo sa pet do šest hiljada ljudi blokirati auto put Beograd-Skoplje. Samo ako još neko iz SPS bude smenjen sa mesta direktora neke državne institucije - dodao je Tončev.

(Izvor Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR