Glas Javnosti

Vujadin hoće SVADBU ZA 800 LJUDI, Mirka ima sasvim druge planove, da bude 2:2 U KUĆI (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Gde god da se pojavi i o čemu god da priča glumicu Mirku Vasiljević, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece, obavezno pitaju kad će svadba?

Od kada je počela, veza između glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića izaziva pažnju javnosti, a iako još uvek nisu zvanično potpisali papire za brak, njih dvoje žive kao muž i žena. Imaju troje dece i prava su srećna porodica. 

Iako su i glumica i fudbaler u prošlosti govorili da im venčanje nije prioritet, Mirka sada otkriva da je Vujadin počeo da insistira na venčanju!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

...bas najvise na svetu...❤️

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

 

- Vujadin me je priterao uza zid sa tim i krenuo da insistira na veenčanju, a ja bih volela da to bude nešto intimnije, a on bi nešto tako za 800 ljudi. To više nije svadba, to je koncert! Doduše, silni pevači su nam svašta nešto obećali za ovh 11 godina. Volela bih da ponovo budem trudna, da imam još jednu kćerku, da bude 2-2 u kući - rekla je lepa glumica.

Glumica je otkrila da fudbalera poznaje od svoje druge godine. 

- Više puta smo ulazili jedan drugome u život i izlazili iz njega sve dok se snimo smuvali - rekla je ona, a zatim ispričala i kako je izgledalo njihovo "muvanje" pre 11 godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

 

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio. Kada smo stigli isped njegove kuće rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo - ispričala je Mirka i otkrila kako je izgledao prvi poljubac.

- Sećam se da je pored nas bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: 'Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti'. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo - ispričala je Mirka Vasiljević.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR