Glas Javnosti

SVIMA MAMIO OSMEH, A ZNAO JE I SAM DA PLAČE! Nikad emotivniji trenutak sa Markom Živićem (VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Dok se mnogi u Srbiji opraštaju od prerano preminulog glumca Marka Živića, uz reči da je znao svima da izmami osmeh, sada je osvanuo nikad emotivniji snimak iz glumčevog života.

Glumac Marko Živić, bio je jedan od najomiljenijih ličnosti na našim prostorima. Iza sebe je ostavio neizbrisiv trag u ulogama koje je ostvario, ali ono što mali broj ljudi zna je i to, da je bio veliki veseljak, ali i emotivac koji je često znao da zaplače.

Pored glume, oprobao se i u voditeljskim vodama, pa je 2018. godine vodio emisiju "luda noć". Tom prilikom Marko je pokazao i svoju emotivnu stranu, kada je usred emisije počeo da plače uz pesmu "Jeleni umiru sami", koju je u emisji izveo Željko Vasić zajedno sa Gocom Tržan i Jelenom iz grupe "Zana".

- Samo nisam skrivao svoje emocije vezane za tu pesmu. Tačnije, mnoge stvari koje se tiču mog života su vezane za tu pesmu. Suze nisu sramota, ja isto tako plačem i kod kuće. To sam što sam i nikada to ne krijem. To su emocije - rekao je Marko Živić svojevremeno za domaće medije.

Poznato je da je Marko u tim trenucima proživljavao svoju životnu dramu, jer je pobedio rak sa kojim se borio godinama.

Poznati glumac ostaće upamćen kao veliki čovek i humanitarac, a neostvarena želja mu je bila da postane roditelj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR