Glas Javnosti

REKAO JE DA ĆE DA ĆUTI DOK TRAJE ŽALOST, ali je zbog filma "Toma" progovorio! Sin Marine Tucaković opleo po ZDRAVKOVIĆU, NAZVAO GA UDBAŠEM (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Dok film "Toma" obara sve rekorde gledanosti u domaćim bioskopima, ima i onih koji sa velikim razočarenjem govore o njemu.Sin pokojne autorke najvećih hitova na našoj estrade Marine Tucaković Milan Laća Radulović, objavio je uvredljiv tvit na račun Tome Zdravkovića i filma.

Dok su neki gledali film i po nekoliko puta, sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, na svom Tviter nalogu isprozivao je Tomu Zdravkovića da je udbaš.

 Film "Toma" već nekoliko nedelja je u žiži javnosti, a sada se na internetu pojavila piratska verzija, koja je napravila haos na društvenim mrežama.

Mladi tekstopisac i ne želi da pogleda film koji mnogi hvale, a odlučio je da javno iskritikuje činjenicu da je snimljen film o Tomi.

On je prokomentarisao tvit koji se ticao ilegalnog skidanja filma "Toma" i napisao:

"Ne gledam filmove o lošim udbašima, osrednjim pevačima s mrtvačkim pesmama, ha-ha”, napisao je Laća.

Menadžer Bane Obradović odmah je reagovao na ovu objavu i kratko objasnio šta misli o Laći.

"Nemam pravi komentar za nešto ovako napisano. Imam savet za sve ljude ovog sveta, čim primete na sebi neku promenu, da se obrate lekaru", rekao je Obradović, prenosi Kurir.

Milan Radulović nedavno je dospeo u centar pažnje medija, jer je navodno pevačima Svetlani Ceci Ražnatović i Saši Matiću zabranio da priđu grobu njegove majke Marine Tucaković.

 

 Radulović je povodom vesti da je "oterao Cecu sa sahrane" rekao da će se oglasiti tek nakon 40 dana žalosti za majkom.

Pre toga je bio u centru skandala zbog izjava o "nanogici kojoj je skupa pesma dok sedi u mermeru Ljutice Bogdana", ali i zbog slika i snimaka na kojima autobiografiju Ace Lukasa baca u WC šolju, a potom urinira po njoj.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR