Glas Javnosti

PETAR ŽELI PROŠIRENJE PORODICE! Važe za skladan glumački par i potiču iz višedetnih porodica, da li će nastaviti tradiciju? (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Glumački par Petar Benčina i Tamra Dragičević važe za jedan od skladnijih među kolegama. Iza njih stoje složne i višedetne porodice.

Petar Benčina ima sestre bliznakinje i starijeg brata Igora (39), a svo četvoro vrlo su vezani i ne može da prođe niti jedno slavlje ili važan događaj da nisu zajedno, iako vrlo često Nada i Ana nisu u Beogradu jer obožavaju da putuju i istražuju nove destinacije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

Sestre Petra Benčine, Nada i Ana Benčina iako su bliznakinje nimalo ne liče, a dosta se razlikuju i karakterno. Dok se Nada bavi odnosima s javnošću, Ana je balerina, koreograf i učitelj plesa, a obe gaje neizmernu ljubav prema članovima svoje mnogobrojne porodice.

Sestre, o čijoj lepoti je nepotrebno govoriti, ne vole publicitet i retko kada se sa braćom glumcima mogu videti u javnosti. Svaka od njih fokusirana je na svoj put, te tako Ana uživa u pedagoškom radu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Benčina Ana (@ana_bencina)

Ima svoju plesnu školu, a pored baleta zanimaju je i pčelarstvo, kampovanje, ali i planinarenje i ekstremni sportovi. Nedavno se pratiocima na “instagramu” pohvalila da se popela na Bobotov kuk 2523 metra nadmorske visine. S obzirom na to da se bavi sportom može se pohvaliti i vitkom linijom, a sestra bliznkainja nimalo u tome za njom ne kaska.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Benčina Ana (@ana_bencina)

Nada je nedavno diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, gaji ljubav prema konjima, a zbog dečka sportiste neko vreme živela je u Rusiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nada Benčina (@nada_bencina)

Budući da ima veliku ali složnu porodicu Petar je svojevremeno umeo da kaže da bi i sam voleo da ima više od dvoje dece, a njegova supruga Tamara Dragičević se sa tim složila, jer je i ona odrasla u višedetnoj porodici. Naime, ona ima rođenu sestru i brata, takođe glumca Mišu Dragičevića.

(Glas javnosti/Stilkurir) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR