Glas Javnosti

Najlplaćenija glumica na svetu proslavila GODIŠNJICU BRAKA NA PIKNIKU! (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Najplaćenija glumica na svetu, prema Forbsovoj listi, Sofija Vergara (48) proslavila je petu godinu braka sa suprugom Džoom Manđalijeom (44) u krugu porodice.

Ona je tim povodom na svom Instagramu objavila fotografije sa venčanja uz poruku: "Srećna nam petogodišnjica braka. Volim te Džo Manđalijeo".

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

Ovaj jubilej proslavili su u okviru porodice i to na pikniku u prirodi. Na ćebetu na travi u okruženju najbližih i u prisustvu kućnog ljubimca družina je svakako uživala, pri tom poštujući sve mere oko okupljanja u zatvorenom prostoru. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

  

Ubrzo su usledile čestitke njihovih prijatelja i pratioca, a mnoge su i raznežile.

"Verujem u magiju i vas", Zbog ove fotografije se osećam kao devojčica", "Barbi i Ken u poboljšanoj verziji", bili su samo neki od komentara.

Vergara (48) po mnogima važi za simbol 2000-ih, a ovo joj je, inače, treći brak. Bila je udata za Džoa Gonzalesa, sa kojim ima sina Manola, koji je rođen 16. septembra 1992. godine.

Vergara po nekima važi za seks simbol 2000-tih, u junu 2013. Sofija je dobila i svoju voštanu figuru u muzeju Madam Tiso.

Sofija Vergara je počela svoju karijeru kao manekenka i stekla popularnost u Južnoj Americi, pojavljujući se uglavnom u reklamama. Tokom devedesetih godina prošlog veka radi televizijske projekte na španskom, a prvi film na engleskom jeziku bio joj je Chasing Papi 2003. godine, kada je stekla i svetsku slavu. Glumila je u seriji Moderna porodica, a uvršćena je i na listu sto najuticajnijih žena na svetu, na kojoj je samo jedna od tri Latinoamerikanke.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR