Glas Javnosti

Korona im pokvarila slavlje! Nikola Jokić već sedam godina ljubi devojku iz rodnog Sombora (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena pokazuje i primer srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Junak Denvera Nikola Jokić nedavno je oduševio svet jer je odlučujućim košem u poslednjim trenucima meča svoj tim odveo dalje u takmičenje. Vetar u leđa i Nikolina najveća podrška, i sada i godinama unazad, jeste njegova velika ljubav - jedna Natalija iz njegovog rodnog Sombora.

O Nikolinim bravurama na terenu zna se otprilike sve, ali o devojci koju ljubi već sedam godina ne zna se mnogo.

Ipak, Nikola je jednom prilikom za magazin “Gloria” ispričao kako se te 2013. upoznao sa Natalijom Maćešić, koja je takođe iz njegovog rodnog Sombora.

“Nataliju sam upoznao preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili naredne pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije”, ispričao je Nikola.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

With girlfriend.??

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on

Međutim, kad joj je Nikola konačno priznao šta oseća, lepa Natalija je ostala hladna. I to ga je zaintrigiralo.

“Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala”, otkrio je svojevremeno Jokić.

Nikola i Natalija su ubrzo uplovili u ljubav, ali usledio je izazov. On je tada išao u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, gde je bila upisala psihologiju na jednom koledžu. Samo dva meseca pošto su počeli da se zabavljaju, ona je otputovala.
Potom je i Nikolu košarka odvela u Ameriku, a tamo ga verno bodri i prati i Natalija.

Korona pokvarila slavlje


Njih dvoje već dugo žive zajedno i za ovo leto su imali lepe planove. Želeli su da se uzmu u junu, ali će, zbog epidemije korona virusa, to učiniti u nekom drugom terminju. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? ??❤

A post shared by NATALIJA MAĆEŠIĆ (@natalijamacesic) on

Prethodno se, još od početka godine, pričalo da su Nikola i Natalija planirali da venčanje naprave u Somboru u junu. Šuškalo se tada da će gala svadba biti održana u jednoj vinariji u Somboru, kao i da će doći mnoge svetske NBA zvezde. To veselje iz snova pokvarila je korona, s jedne strane, jer je i sam Nikola imao virus, a s druge strane, jer je svadbe poslednjih meseci skoro nemoguće organizovati, pa je većina u Srbiji otkazana.

(Glas javnosti/Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR