Glas Javnosti

Kolege osudile napade na Miloša Timotijevića zbog uloge u seriji "Južni vetar"

Zabava
Autor:

Produkcijska kuća Režim, kao i cela autorska i glumačka ekipa serije "Južni vetar", osudili su pretnje i uvrede glumcu Milošu Timotijeviću, koje su usledile nakon emitovanja 11. epizode serije.

Kako se ukazuje, "potpuno je neprihvatljivo da se glumcima preti i da bivaju izloženi neprijatnostima zbog uloge koju tumače ili zbog nerazlikovanja filmske fikcije od stvarnog života".

"Miloš Timotijević je svojom ulogom ostavio veliki pečat u filmu i seriji 'Južni vetar' i nezamenljiv je deo naše porodice", rekao je reditelj serije Miloš Avramović.

Prema njegovoj oceni, "svaki napad na njega lično, predstavlja potpuno nerazumevanje poruke koju 'Južni vetar' šalje svojim fanovima i ovom društvu".

Ekipa serije "Južni vetar" poziva veliki broj svojih poklonika da poštuju rad svakog njenog člana. Iz filmske i televizijske sage, kao pouku, potrebno je da usvoje poštovanje porodice, prijatelja i saradnika, ali i različitosti koje su, baš kao i sve ostalo u seriji "Južni vetar", sastavni deo naše stvarnosti, navodi se na kraju saopštenja.

Timotijević je napadnut na društvenim mrežama posle emitovanja 11. epizode serije u kojoj je prikazana scena kako se njegov lik ljubi sa drugim muškarcem. Glumac je ranije za Blic rekao da je posle te scene dobio oko 1.000 poruka mržnje na društvenim mrežama, i to uglavnom od dece mlađe od 15 godina.

U "Južnom vetru" igraju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Miloš Timotijević, Bogdan Diklić, Hristo Šopov, Luka Grbić, Miloš Trojpec Petrović, Aleksandar Berček.

 

IZVOR: N1

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR