Glas Javnosti

KEJT SVA U ŠLJOKICAMA ZASENILA SVE NA PREMIJERI NOVOG BONDA, svetlucava princezina toaleta od 3.000 funti (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Sve je prštalo od sjaja i glamura sa sinoćnjoj svetskoj premijeri najnovijeg Bondovog filma pod nazivom "Nema vremena za umiranje", koja je održana u Londonu.

Na premijeri filma "No Time To Die" u Londonu pojavio se i kraljevski par - princ Vilijam i Kejt Midlton, a oboje su blistali u savršeno glamuroznim izdanjima.

Vilijam se opredelio za crno odelo, s tim što je izabrao sako od pliša, a kombinaciji je dodao i moderne plišane mokasine, no svakako ga je u potpunosti zasenila njegova lepa supruga.

Kejt je bila zvezda večera u skupocenoj toaleti sa potpisom britanske modne dizajnerke Dženi Pekam čija je cena oko 3.000 funti.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marco Antonio de Biaggi (@mbiaggi)

Ova predivna haljina od tila protkana zlatnim nitima i šljokicama, te sa naglašenim ramenima i dugačim plaštom istakla je vitku figuru slavne Britanke, a Kejt je uz nju ponela i adekvatne zlatne salonke brenda Aquazzura od 550 funti.

Vojvotkinja od Kembridža ovu raskošnu kombinaciuju upotpunila je svetlucavim minđušama pakistanskog brenda Onitaa za koje je potrebno izdvojiti 290 funti. Njena šminka je kao po običaju bila diskretna i ženstvena, ali se zato odlučila za svečanu, bogatu punđu punu volumena.

Kejt se retko pojavljuje na crvenom tepihu, ali kada istim prošeta - to uvek bude u gala stilu!

(Glas javnosti/Stilkurir)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR