Glas Javnosti

“Hurricane” na Eurosongu iduće godine, ali s novom pesmom

Zabava
Autor: Glas javnosti

Nakon što Izbor za Pesmu Evrovizije ove godine nije bio takmičarskog karaktera zbog pandemije virusa korona, Evropska radiodifuzna unija je odlučila da se takmičenje sledeće godine održi u Roterdamu.

 Zbog finansijskih problema koji su prisutni u svetu, donesena je odluka da sledeće godine neće biti održana Beovizija, takmičenje na kojem bi trebalo da se izabere predstavnik Srbije na Evroviziji. Poslednji put ovo takmičenje prekinuto je 2009. godine, a potom je počelo da se održava ponovo od 2019. godine. Stoga će 2021. godine u Roterdamu boje naše zastave braniti devojke koje su ove godine trebale da nastupaju u Holandiji, ali zbog pandemije Covid-19 nisu uspele. Grupa “Hurricane” koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić, Ksenija Knežević na proleće će otputovati u Roterdam, ali sa novom pesmom koja će biti urađena do tada. Zbog pravila koja su veoma stroga, moraće da se do naredne godine pošalje nova pesma koja će biti izvedena na velikoj sceni - objašnjava izvor blizak produkciji RTS-a i dodaje:

- Uložićemo najveće napore kako bismo ponovo imali odličnu pesmu s kojom bismo mogli da se takmičimo i ostvarimo najbolje moguće rezultate. Devojke imaju dovoljno vremena da se spreme kada je reč o koreografiji, pevanju, kostimima i mnogim drugim stvarima. Bitno je da se uradi najbolja moguća pesma i da Srbija ima dostojnog predstavnika na ovom velikom takmičenju. U narednim nedeljima će se napraviti detaljan plan o tome šta će biti urađeno u narednim mesecima.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR