Glas Javnosti

EVO KOJE ZVEZDE ZARAĐUJU MILIONE NA ONLYFANSU: TOP 5 najplaćenijih zvezda na sajtu za ODRASLE!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Mnoge zvezde našle su način da zarade novac tokom pandemije korona virusa i to upravo tako što će ponuditi svoje sfotografije i snimke sajtu OnlyFans. Sadržaj koji se može tu naći nije za svakoga, ali je to mesto na kom zvezde zarađuju visoke svote novca.

OnlyFans je nastao još 2016. godine, ali nikada nije bio popularan kao poslednjih meseci. Zamišljen je kao mesto gde će fanovi imati priliku da za, određenu mesečnu pretplatu, saznaju o omiljenim zvezdama i influenserima ono čega nema na mrežama i u medijima. Ali, sve je otišlo u sasvim drugom smeru: sajt je postao mesto gde zvezde zaista pokazuju malo više – ali ne više svog života, već tela.

OnlyFans radi tako što se fanovi pretplaćuju na sadržaj omiljene zvezde mesečno. Koliko će neko zaraditi, zavisi i od visine pretplate, ali i popularnosti na ostalim društvenim mrežama, a sadržaj uopšte ne mora da bude eksplicitan – Kardi Bi, recimo, zarađuje milione, iako joj je sadržaj pristojan. 

Mnogo je onih koji fanove vode iza scena, na snimanje spotova, ekskluzivne muzike i drugih zanimljivih stvari, a još mnogo više onih koji se, jednostavno – skidaju goli.

Top 5 najplaćenijih zvezdi na OnlyFansu.

5. Mia Kalifa – 6 953 664 dolara mesečno
4. Tajga – 8 334 362 dolara mesečno
3. Kardi Bi – 10 117 354 dolara mesečno
2. Bela Torn – 12 738 587 dolara mesečno
1. Blek Čajna – 21 791 195 dolara mesečno

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR