Glas Javnosti

ĆERKA STALA UZ OCA! Ana Lečić ponovo progovorila zbog optužbi Branislava za silovanje pa otkrila još jednu stvar: Nikad nisam sumnjala!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Glumac Branislav Lečić našao se u žiži javnosti kada ga je njegova koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. Sredinom leta Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je njenu tužbu, zbog čega je njegova ćerka, takođe glumica, Ana Lečić osetila veliko olakšanje.

Iako je, kako je izjavila, bila sigurna u to da je njen otac nevin, odlučila je da se povuče iz javnosti na neko vreme, a nakon višemesečnog ćutanja je prokomentarisala epilog ovog slučaja.

- Nikad nisam sumnjala. Znala sam da je moj otac nevin. Dalje ne bih komentarisala ništa, verujem da će Leka, kad bude pravo vreme za to, ispričati svoju stranu priče - izjavila je Ana Lečić u intervjuu za magazin „Gloria“, te dodala da je srećno zaljubljena:

- Zaljubljena sam. Ne krijem dečka, ali zasad ne želim da potenciram našu vezu u medijima. Nedavno sam bila u Podgorici na odmoru. Posetili smo Žabljak, Kolašin, to su mesta koja sam tek sad prvi put videla. Što više upoznajem Crnu Goru, sve mi je lepša.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Podsetimo, u martu ove godine kao bomba je odjeknula vest da je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje. On je saslušan u policiji povodom ovog slučaja, a u medijima se danima i nedeljama pričalo o ovim optužbama. Na sve to se oglasila i glumica Merima Isaković, koja je izjavila da je takođe seksualno napastvovao kolega još 1978. godine. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR