Glas Javnosti

BASTIJAN KUPUJE, ANA SPREMA: Fudbaler i teniserka na lep način proslavili godišnjicu braka! 

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pre četiri godine jedna od najboljih teniserki u istoriji Srbije Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger stali su na "ludi kamen".


Nekadašnji fudbaler pohvalio se na društvenim mrežama slikom iz cvećare i otkrio da sprema iznenađenje supruzi povodom važnog datuma, dok se ona preko dana spremala za intimnu proslavu u njihovom domu na Majorki.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on


Prošlo je četiri godine od bajkovitog venčanja srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera koje su upriličili u Veneciji. Da i dalje neguju romantiku u svom odnosu i strogo vode računa da obeleže sve bitne datume, neretko otkrivaju na svojim društvenim mrežama, a za ovu godišnjicu braka Bastijan je ponovo na jedinstven način obradovao suprugu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

 

 

- Tražim malo iznenađenje za Anu. Koje cveće vi preferirate? - upitao je Švajni svoje pratioce na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira pored mnogobrojnog cveća.

 Njegovi fanovi su odmah krenuli da navijaju da supruzi pokloni božure ili ljiljane, međutim, fudbaler je odlučio da Anu iznenadi tucetom belih i nežnoroze ruža. S obzirom na to da Ana najviše voli bele ruže, koje inače predstavljaju čednost i nevinost, a koje je takođe nosila kao bidermajer na crkvenom venčanju u Veneciji, nesumnjivo je da je Basti izabrao pravi poklon za suprugu.

S druge strane, nekadašnja srpska teniserka u toku dana vreme je iskoristila za ulepšavanje pred intimnu večeru sa suprugom. Par već neko vreme boravi u Marbelji, a najviše se raduju što nakon mnogih putovanja i razdvojenosti mogu da uživaju u zajedničkom vremenu sa decom.

(Izvor: Blic)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR