Glas Javnosti

SPECIJALNI IZVEŠTAČ IZ VAZDUHA: Vučić iz helikoptera o radovima na autoputevima Srbija - Bugarska

Vesti
Autor: Glas Javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Bugarske Bojko Borisov obišli su danas helikopterom radove na izgradnji autoputa u Bugarskoj.

Vučić je istakao da će se, kada Bugari završe deonicu od Sofije do granice sa Srbijom, od Beograda do Istanbula putovati manje od sedam sati.

Vučić i Borisov su obišli trasu budućeg autoputa od Sofije prema granici sa Srbijom.

Predsednik se oprobao i u ulozi novinara reportera.

-Prošli smo Slivnicu i idemo ka Dragomanu da vidimo kako se radi autoput prema Srbiji i do kraja sledeće godine bi naša bugarska braća trebalo to da završe. I onda imamo autoput od Beogada do Sofije, ali i do Burgasa i do Istanbula- rekao je Vučić.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

"Sada se nalazimo, zahvaljujući našem prijatelju @boyko.borissov, u helikopteru, prošli smo Slivnicu idemo ka Dragomanu, da vidimo kako se radi magistrala, auto-put prema Srbiji. Do kraja sledeće godine bi naša bugarska braća to trebalo da završe i imamo do Sofije, ali i do Istanbula i Burgasa, auto-put, Beograd-Istanbul, manje od sedam sati, Beograd-Burgas manje od pet sati, to su odlične stvari. Posle obilazimo gasovod. Hvala našoj bugarskoj braći na gostoprimstvu." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Rupublike Bugarske @boyko.borissov u razgledanju auto-puta Evropa.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Ističe da će se tada putovati od Beograda do Burgasa za manje od pet sati

Na drugom video snimku se vidi kako Borisov u helikopteru upoznaje Vučića sa aktuelnim radovima na trasi autoputa. Vučić i Borisov su, takođe, obišli danas u Bugarskoj radove na izgradnji gasovoda Balkanski tok.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR