Glas Javnosti

VANVREMENSKA LEGENDA DINO DVORNIK bi danas napunio 56 godina i bio bi 'ZGODAN DEDA': Evo šta kaže NJEGOVA SUPRUGA Danijela! (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Jedan od najpoznatijih jugoslovenskih muzičara Dino Dvornik, rođen je 20. avgusta 1964. godine, on bi danas napunio 56 godina.

Legendarni splitski muzičar i kralj fanka ovih prostora preminuo je 7. septembra 2008, a iza sebe je ostavio bogat muzički opus.

Na godišnjicu njegovog rođendana se oglasila i njegova žena Danijela Dvornik.

Naime, na instagramu je objavila status koji podseća na njenog preminulog muža.

- Danas bi imao 56 godina. Bio bi to jedan zgodan “deda”, dečjeg pogleda sa pokojom sedom u njegovoj svilenkastoj kosi  - napisala je Danijela na društvenoj mreži.

Umro je tužan, nesrećan i depresivan

Dino je oduvek bio psihički labilan. Imao je problem s depresijom i bio je sklon zavisnostima. Takođe je žudeo za pažnjom, a kada su javnost i kolege počeli da ga zaboravljaju, psihički je potonuo.

-Moj sin umro je tužan, nesrećan i depresivan-, kazala je njegova majka Dijana nakon Dinove smrti. Tvrdila je da su kolege Dina ignorisale poslednjih deset godina života, ne želeći da sarađuju sa njim.

No, pravi razlog Dinove duševne boli bila je smrt njegovog oca Borisa Dvornika, koji je preminuo samo šest meseci ranije. Borisova smrt slomila je Dina.

Dino je iza sebe ostavio hitove koji se i danas rado puštaju u klubovima. Njegova muzika je obeležila kraj osamdesetih i rane devedesete, kada je Dino bio najveća zvezda.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR