Glas Javnosti

Suzana Vasiljević: Nije sramota biti zaražen, obavestićemo o zdravstvenom stanju predsednika

Vesti
Autor: Glas javnosti

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, koji su slavili u izbornoj noći u štabu SNS, i bili u bliskom kontaktu sa predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem, pozitivni su na koronavirus, a Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, navodi da ćemo, ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika, biti obavešteni.

-Nikakva sramota nije biti zaražen i ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika bićete obavešteni, kako vi, tako i ostali mediji”, kaže Vasiljević.

Danas je potvrđeno da je koronom zaražen Aleksandar Vulin, koji se, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, testirao nakon što je je jedan od državnih sekretara u tom ministarstvu hospitalizovan zbog pozitivnog testa na kovid 19. U saopštenju se navodi da Vulin nastavlja da redovno obavlja dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije i dodaje da nema simptome i da se oseća dobro.

Koronavirus ima i Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, a prema rečima sagovornika portala Nova.rs, ni on nema nikakve simptome.

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, potvrdio je danas za naš portal da je pozitivan na kovid 19.

(Izvor: Nova.rs)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR