Glas Javnosti

SRAMNO! VOĐA TERORISTIČKE OVK BRANI NAPADAČA NA SRPSKU DECU: Da je hteo da ih ubije pucao bi pravo u njih

Vesti
Autor: Glas javnosti/Kosovoonline

Nekadašnji takozvani "komandant" terorističke organizacije takozbane "ovk" Seljim Krasnići sramno je optužio Srpsku listu da je "našla povoljan trenutak da napadne Azema Kurtaja" koji se trenutno nalazi u pritvoru jer je iz vatrenog oružja upucao srpskog dečaka i mladića koji su nosili badnjak.

- To je hibridni rat koji Srbija i Rusija koriste da bi uneli nemir i stvorili uslove za podelu teritorije i sabotiranje naše zemlje. Mučenikov sin tvrdi da je bio primoran da puca u samoodbrani i da nije imao nameru da bilo koga ubije ili rani, a još manje maloletnika! Kako treba da postupi pripadnik KBS? Da li je trebalo da okrene leđa i dozvoli da ga ponize ili ubiju? A da je imao nameru da ubije, ne bi pucao ni po asfaltu ni u vazduh, već bi pucao pravo u njih, a ne u decu! Koga treba nazvati krivim? Onoga ko je pucao u samoodbrani ili zločince koji su napali grupu oficira koji su bili na putu ne izazivajući nikoga - upitao je Krasnići.


Stefan Stojanović

Krasnići nastavlja sa svojim suludim tvrdnjama i dalje pa postavlja pitanje ko je "podstrekavao i koliko su plaćeni Srbi za provokaciju i napad na oficira KBS-a"

- Vidite kuda su nas doveli neodgovorni političari, lokalne i međunarodne institucije, tretirajući Srbe kao supergrađane i progoneći i zatvarajući dokazane patriote koji su krv prolili za ovu zemlju - naveo je između ostalog Krasnići.

Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21), podsetimo, ranjeni su na Badnji dan u Gotovuši kod Štrpca na KiM kad je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.


Miloš Stojanović

Deca su u trenutku napada išla pored puta i nosila Badnjak kad je napadač na njih otvorio paljbu. Jedan dečak je pogođen u šaku, drugi u rame, ali nisu životno ugroženi. Osumnjičeni Azem Kurtaj (33) je pobegao, ali je posle skoro dva sata lociran i uhapšen.

Azem Kurtaj (33), koji je pucao na srpske dečake u Gotovuši kod Štrpca, sin je poginulog teroriste OVK Danuša Kurtaja, nezvanično su preneli lokalni albanski mediji. Danuš Кurtaj je stupio među teroriste 1998. godine na području Kačanika, a nastradao je sledeće godine tokom NATO bombardovanja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR