Glas Javnosti

PSG: Još jedan napad na našeg člana na Zelenom vencu

Vesti
Autor: Glas javnosti

"Još jedan napad na člana Pokreta slobodnih građana dogodio se danas na Zelenom vencu dok su aktivisti tog pokreta prikupljali potpise za izlazak na izbore", saopštio je PSG.

Kako stoji u saopštenju, napadnut je član PSG-a Aleksandar Pašalić, dok je razgovarao sa građankom koja je htela da podrži taj Pokret, navodi se u saopštenju.

Pravni tim Pokreta slobodnih građana traži da se napadač identifikuje putem snimaka sa kamera sa Zelenog venca.

"Stajao sam na ulici i razgovarao sa jednom gospođom koja je htela da nam da potpis, i u tom trenutku je proleteo čovek, nije nam se ni obratio, samo me je udario baš jako pesnicom u stomak i prošao. Pošto se samo stvorio ispred mene, pomislio sam da će nož da izvadi, umesto toga me je udario i pobegao", rekao je Pašalić.

Podsetimo, juče je u Knez Mihailovoj napadnut Sergej Trifunović.

"Ne znam šta je još potrebno da se desi da bi se cela opozicija probudila i zaista počela da reaguje", izjavio je Sergej Trifunović ovim povodom.

"Juče, nakon napada na mene, dobili smo kišu generičkih saopštenja koja su se uglavnom svodila na deklarativne osude, i mislim da je to jako loša poruka. Kad god je neko bio napadnut nikad to nisam relativizovao. Kad je napadnut Borko, Đilas je zvao na tribinu na Stari grad, ja sam pozvao ljude na ulice jer to nije za tribinu. Kad je napadnut Đilas, prvi sam zvao da se dođe ispred njegove kuće… Gde su oni sada? Pišu neka saopštenja. Danas je neki huligan napao momka od 19 godina i pobegao sa lica mesta, što je jeziva stvarnost u kojoj živimo i koju nije dovoljno osuditi radi reda. Ako ovo nisu stvari oko kojih se moramo složiti, onda ne znam šta jesu", ocenio je Trifunović.

(izvor N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR