Glas Javnosti

RUSKA VOJNA OBAVEŠTAJKA: Mikročipovi u vakcinama pitanje bliske budućnosti

Vesti
Autor: Glas javnosti

Pukovnik ruskog Generalštaba Vojne obaveštajne službe Ruske Federacije Tatjana Gračova izdala je knjigu "Kada vlast nije od Boga" koja je objavljena i u Srbiji 2010. godine, ali tekst koji je pred vama nije uša u srpsko izdanje knjige, prenosi portal Sabornik.rs

U tekstu je navedeno da pandemija korone predstavlja odličan povod za čipovanhje stanovništva koje bi se obavljalo putem nano-vakcinacije! 

Sveopšta pandemija gripa predstavlja odličan povod za globalnu vakcinaciju nano-vakcinama, tvrdi se u tekstu. Prenosimo najinteresantnije zaključke Tatjane Gračove:

"D. Dorst, mikrobiolog iz Južnog Velsa, piše: „Strah, koji stvara propaganda po pitanju smrtonosne bolesti i toga kako ih vakcine mogu sprečiti, predstavlja još jednu laž kako bi se ubedile mase da je vakcina efikasna“. Dorst izražava ozbiljno nespokojstvo da će jednom vakcine početi da rade to za šta su u stvari i predviđene – to jest, da kontrolišu stanovništvo u globalnim razmerama“. Američka agencija za zaštitu životne sredine nedavno je objavila novu istraživačku strategiju usmerenu na izučavanje toga kako proizvedeni nano materijali mogu da nanose štetu po zdravlje čoveka i njegove okoline. I što je najvažnije, naše stanovništvo, koje kroz čipizaciju može biti pretvoreno u kontrolisano stado, niko i ne razmišlja o mogućim posledicama toga poduhvata.

Federalni istražni biro je stvorio i aktivno popunjava najveću u svetu bazu podataka biometrijskih informacija o građanima SAD (trepavice na očima, otisci prstiju, struktura lica, ožiljci na telu, raspoznavanje glasa, jezika, mimike i gestikulacije). U nizu država već se vrši čipovanje. Sve slične novotarije po pravilu počinju u SAD i onda se u ubrzanom poretku šire po svetu sa zadrškom od godinu-dve. Treba očekivati da su na redu Rusija i Evropa. Sa Kinom će biti lakše – tamo će sve biti u poretku koji se naredi i veoma brzo. Treba očekivati da će ovaj proces u skorije vreme pod međunarodnim pritiskom i uz još jedan izrežirani teroristički napad u RF i zarad njene „bezbednosti“, aktivno početi da se primenjuje i na telu Svete Rusije. Prvi simptomi ideološke obrade stanovništva po pitanju prikupljanja biometrijskih podataka o građanima, već su pokrenuti na ruskoj televiziji. Na Prvom kanalu televizije urađeno je probno postavljanje video kamera u dečijim vrtićima i mogućnost kontrole svoje dece od strane roditelja čak i ako su udaljeni hiljade kilometara. Sutra će video kamere stajati u svakom razredu po školama i univerzitetima (radi kontrole „uspešnosti“ i „posećenosti“, u svakom ministarskom kabinetu i hodniku (radi borbe protiv terorizma i sumnjivih građana), u svakoj crkvi (kako baćuška ne bi na propovedi rekao nešto protiv viših stupnjeva civilizacije) i u svakom selu (kako bi se kontrolisala brzina izumiranja i prikupljanja letine). Svevideće i kontrolišuće oko hazara, totalna kontrola „velikog brata“, viših nad nižim, svih nad svim, postaće životna norma. I neće biti nasilja – sve samo metodama ubeđivanja. Danas mikročipovi deluju uz pomoć usmerenih na njih radio talasa niske frekvencije. Preko satelita čipovano lice može biti praćeno u svakoj tački zemaljske kugle. Prema rečima doktora Karla Sandersa, ta tehnika je već bila isprobana za vreme rata u Iraku. Sanders je otkrio obaveštajni interfejsni biotik kojim upravlja operator, koji se implementira u ljude. U rezultatu toga, superkompjuter u Agenciji za nacionalnu bezbednost SAD mogu da „vide i slušaju“, da prate ponašanje svakog vojnika u borbi, uz pomoć „Sistema daljinske kontrole“ (RMS). Sistemi elektronskog praćenja Agencije za nacionalnu bezbednost SAD omogućava da se ostvari kontrola i upravljanje nad milionima ljudi. To je vrsta elektronskog oružja. Mikročip može biti implementiran i u mozak.  Zaglavlje teksta u „Komersantu“ glasi: „Kroz 20 godina Rusi će se kicošiti s nanočipovima ugrađenim u mozak“. U tekstu se govori da će posle 15 godina ruski naučnici uneti nanotehnologiju u ljudski mozak. 

Pristalice nanotehnologije se oštro protive bilo kakvom regulisanju i kontrolnim merama u toj oblasti. Oni sve uveravaju da su njihovi kritičari neutemeljeni, da je ta kritika plod bolesne uobrazilje i da se graniči sa naučnom fantastikom..

U Komitetu za nauku Predstavničke palate Kongresa SAD već se razmatraju ispravke u zakonu prema kojima najmanje 10% federalnih sredstava izdvojenih za nano tehnologije, moraju da se odvoje za izučavanje rizika. U slučaju pozitivnih rezultata, proizvod novih tehnologija može stupiti u medicinu i apoteke, a u slučaju negativnih rezultata, mogu biti predloženi Pentagonu. Uzgred, istraživanja Pentagona u toj oblasti su strogo tajnovita. Na proizvodnju nano vakcina vlast je izdvojila suludo mnogo novca, pod izgovorom epidemije svinjskog gripa. Međutim, kako se može poverovati u nežnu brigu vlasti o zdravlju stanovništva, kada ona, na primer, dozvoljava prodaju na svakom uglu pod markom „energetik“ otvorenog otrova u teglicama.

Situacija sa vakcinacijom na Zapadu nije ništa bolja. Jer tamo posvuda vlada demonokratija. Na primer, u Francuskoj su tužili protivnike prisilne vakcinacije, nazvavši to „ciljanim pokušajem masovnog trovanja stanovnika Francuske“.

Prema tekstu publikovanom u „Komersantu“, u SAD je kod devojke od 25 godina posle primljene vakcine od gripa isprovocirana retka neurološka bolest – torziona distonija. „Mi nemamo nikakvu sumnju da je vakcina stimulisala tu bolest – smatra lekar David Gudfraj sa Instituta Hopkins. – Ta vakcina sadrži adjuvante – materije koje pospešuju izradu antitela kao odgovor na primljenu vakcinu i ima masu nus pojava. Slični preparati su se nekoliko godina koristili i u Velikoj Britaniji, nekoliko ljudi su posle toga postali invalidi sa potpuno uništenim imuno sistemom“… Društvo opšte i porodične medicine Nemačke već je pozvalo lekare da ne koriste nikakve vakcine protiv gripa. Smatraju da ih je bolje prebolovati, nego postati učesnik medicinskog eksperimenta koji razrađuju članovi Bilderberškog kluba. O tome piše David Ajk u gore pomenutom tekstu „Nije toliko strašan grip, koliko vakcina!“, gde on navodi konkretne činjenice koje potvrđuju taj zaključak iz naslova teksta.", navodi se u tekstu.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR