Glas Javnosti

LEGIJIN STRIC, MIHAJLO ULEMEK: ‘Ceca je falsifikovala Arkanov testament’

Vesti
Autor: Glas javnosti

Mihajlo Ulemek, dobrovljac Arkanove garde i stric najpoznatijeg srpskog osuđenika Milorada Ulemeka Legije, bivšeg komandata JSO, sudi se pred Osnovnim sudom u Staroj Pazovi sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović zbog klevete.

Pevačica je istakla odštetni zahtev od pola miliona dinara zbog povrede časti i ugleda, a Ulemek tvrdi da je Ceca samu sebe demantovala gostujući nedavno u “Hit tvitu” na Pinku, kada je izjavila da u svakom trenutku može da skupi 150.000 obožavoca.

Posle pripremnog ročišta, Ulemek je Glasu javnosti ispričao detalje podele imovine Željka Ražnatovića Arkana koji je, sa još tri osobe, likvidiran u hotelu Interkontinental, januara 2000. godine. Arkanovo četvoro dece sa Natalijom Ražnatović ostalo je na ulici zbog, kako sumnja, falsifikovanog testamenta. Tvrdi da je Arkan to nikada ne bi uradio, tim pre što se kuća u Ljutice Bogdana, gde sada živi Ceca sa porodicom, vodila na Nataliju.

Kako kaže, ako testament nije falsifikovan, kako je onda moguće da samo na Arkanovo četvoro dece sa Natalijom, nije primenjen zakon po kome su morali da dobiju nužni deo. A taj nužni deo je, kaže, ogroman, jer su iza Arkana ostali milioni evra u novcu, ali i bogatstvu od oko sto kilograma zlata!

Ulemek se osvrnuo i na Arkanovo ubistvo, koje je, veruje, izvršeno po nalogu države, ali i na svog sinovca Milroada Ulemeka koga je, kaže, policija iskoristila za jednokratnu upotrebu i onda ga oterala na 40 godina robije.

Ceo razgovor pogledajte ovde:

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR