Glas Javnosti

Како преноси портал srpskinarodniinfo.co.rs - Полиција у Горњем Милановцу тукла жену штитећи нарко дилере

Vesti
Autor: Glas Javnosti / srpskinarodniinfo.co.rs

ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ КОЈА ЈЕ ПРЕЖИВЕЛА БАТИНЕ У ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

-М.П (26) из Горњег Милановца је презивела батине и тортуру у полицијској станици Горњи Милановац, иако је била жртва отмице.
Откако је јавно проговорила о овоме, свакодневно добија претње из полицијске станице Горњи Милановац, као и од пријатеља Драгана П.
Редакција извршила увид у кривичну пријаву и лекарске извештаје.

М.П у вечерњим сатима 19 на 20 фебруар мој бивши супруг Драган П. ме је отео у Чачку и против моје воље држао прво у кући у Горњем Милановцу, а затим у кући у Коњевицима код Чацка.
Драган П. је 30 децембра изашао са издржавања затворске казне за насиље у породици.
Држао ме је укупно шест дана, тукао, малтретирао ме, уринирао ми у уста, терао ме да једем фекалије, приморавао ме на орални секс са другим људима.
Отео ми је новац и телефон Чим ме је пресрео у Чацку.
Мислила сам да је крај, да це да ме убије.
У ситуацији када није обратио пажњу успела сам да пошаљем поруку пријатељу Боривоју да сам отета и да ме мој бивши супруг држи у Коњевицима.
Он је то пријавио полицији.
23.2 док сам лежала на кревету поред Драгана П. са залепљеном траком на устима, њега је на његов телефон позвао инспектор Нинослав Пејциновиц и рекао му “Лепи она твоја се опет повампирила сви живи ме зову све јој јебем поремећено, и Милоша су звали из дезурне службе. Пази јуре те, а терају и мене да те тражим”
24.2 полиција је пресрела мој ауто у ком ме је Драган П. возио у том тренутку, и одвела мене и Драгана П. у полицијску станицу Горњи Милановац,њега су ухапсили а мене повели да дам изјаву.
Од самог почетка хапшења Драгана П.,инспектор Нинослав Пејчиновић је хистерисао на мене и дерао се-јер Драган окупља групу мускараца који препродају наркотике, а Нинослав Пејциновиц је њихов пријатељ који их у свакој ситуацији вешто чува, и који врло тесно сарађује са њима.
Чим сам ушла у полицијску станицу натерао је колегиницу да ме голу скида.
У једном тренутку кад сам остала сама у канцеларији са њим и питала га о току поступка (што је моје законско право да знам) – издерао се на мене да седим и ћутим, иначе ће да ме претуче.
Након тога кад сам му рекла “Е мушкарацино најлаксе је зенско ударити”, скочио је из фотеље и ударио ме по руци и у стомак.
Пар дана након тога поднела сам кривицну пријаву против њега за злоупотребу службеног положаја и наносение лаких телесних повреда.
Противзаконито ми је задржао ауто, новац и телефон и рекао да се за то обратим сутрадан основном јавном тужиоцу.
Данас 25.2 пошто немам од чега да живим отишла сам до основног јавног тужиоца у Горњем Милановцу да захтевам да ми се ствари и новац врате , иста није хтела да ме прими.

Новинар : “Како се осецате након свега сто сте презивели?
Да ли верујете у полицију и правосудне институције?”

М.П:
“Осецам се узасно и уплашено.
Најважније је сто сам презивела, и за то сам захвална Богу… Али траг ће остати целог живота…
Не, не верујем у правосудне институције, а јос мање у полицију. Полиција је показала своје право лице – У ПС Горњи Милановац раде насилници и искомплексирани људи, о томе какви су они најбоље говори пример инспектора Пејчиновића.
Откако сам јавно проговорила о свему овоме сто се издесавало, кренула сам да добијам претње и из полицијске станице Горњи Милановац, као и претње од пријатеља Драгана П. који су наркодилери у Горњем Милановцу и Цацку.

Новинар :
” Хвала вам на разговору и хвала на документима које сте нам доставили.
Јако сте храбра зена, свако добро вам зелим у зивоту! ”

Ово је била прича насе суграђанке М. П из Горњег Милановца, чија десавања ћемо и даље пратити и обавештавати вас о свему.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR