Glas Javnosti

Japanski nobelovac: Nagrade mi, korona virus nije prirodan

Vesti
Autor: Glas javnosti

Japanski dobitnik Nobelove nagrade, profesor medicine dr. Tasuku Honjo tvrdi  da korona virus nije prirodan.

 -  Dao je prirodan, ne bi utecao na ceo svet kao što utičea. Jer, po prirodi stvari, temperatura je različita u različitim zemljama. Da je prirodan, negativno bi uticao samo na one zemlje s istom temperaturom kao Kina. Umesto toga, širi se u zemljama poput Švicarske, na isti se način širi i u pustinjskim područjima. Prirodan virus, širio bi se na hladnim mestima, ali umrao bi na vrućim područijima- veli dr. Honjo.

- Proveo sam 40 godina istražujući na životinjama i virusima. Nije prirodan. Proizveden je, ovaj virus je potpuno veštački. Četiri godine sam radio u laboratoriju Vuhanu u Kini. U potpunosti sam upoznat sa svim osobljem teg laboratorije. Telefonirao sam svima nakon pojave koronaavirusa. Ali svi njihovi telefoni su mrtvi poslednja 3 meseca. Sada verujem da su svi ti laboratorijski tehničari umrli kaže lekar.

- Na osnovu svih mojih dosadašnjih znanja i istraživanja, mogu ovo reći sa 100% pouzdanošću - da korona virus nije prirodan. Nije potekao od šišmiša. Kina ga je proizvela. Ako sve ovo što danas kažem bude lažno sada ili čak i nakon moje smrti, vlada može povući moju Nobelovu nagradu. Kina laže i ta će se istina jednog dana biti jasna svima, zaključuje, dr. Tasuku Honjo.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR