Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO: CRNOGORSKA HRKALOVIĆKA VLADA CRNOGORSKOM POLICIJOM

Vesti
Autor: Glas javnosti

Društvene mreže su poslednjih par dana preplavljene slikama šefice Kabineta ministra policije Filipa Adžića, Kristine Đukanović, tačnije eksplicitnom slikom, koju je ona postavila 20. januara na svoj Instagram profil. 

Pitanje se postavlja kako osoba koja objavljuje takve slike može biti šefica kabineta ministru, a posebno kako može biti predsednica Etičkog odbora MUP-a. 
Na njenu inicijativu, nedavno je policijski službenik na Etičkom odboru kažnjen jer je na Facebook-u kritikovao ministra Adžića.

Međutim, slika i ne čudi toliko, kada je u MUP-u poznato da Đukanović sebe naziva crnogorskom Hrkalovićkom i prijeti da će sve da stanje u državi ona sredi.
Nju je na to mjesto postavio Rade Milošević, bliski drug ministra Adžića, jer mu je najbolja prijateljica. 


Ona je na Instagram postavila sliku sa Miloševićem 15.decembra prošle godine, nekoliko dana prije njegovog hapsenja.
Pitanje je kako ona zadužuje i nosi pištolj kada nije policijska službenica.

Inače, poznata je po pravljenju spiskova prije izbora, u korist DPS-a, kada je obavljala poslove sekretarice kod bivseg drzavnog sekretara Dragana Pejanovića.
Zahvalkujuci Radu Milosevicu, bivsa sekretarica i kafe kuvarica preko noci je napredovala sa diplomom barskog privatnog fakulteta poslovne psihologije.


Izvor: Instagram printskrin / Šefica kabineta ministra policije Crne Gore, Kristina Đukanović

Adžić je postavio u komisiju za oglase za prijem u radni odnos, kako bi se, kako nam kazu iz Uprave policije, namjestili oglasi za podobne prijatelje i kadrove. Iz Uprave policije niko nije u Komisiji, iako ce najvise budućih sluzbenika raditi kao policijski sluzbenici.



Izvor: Instagram printskrin /Šefica kabineta ministra policije Crne Gore Kristina Đukanović i državni sekretar za kontrolu rada policije Crne Gore Rade Milošević

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Pita u 03.02.2023 23:07:56 h
     0 
Koje eksplicitne fotografije