Glas Javnosti

Delovi grada ostaju bez vode do nedelje, treba se spremiti na vreme

Vesti
Autor: Glas javnosti

Zbog hitne sanacije defekta na potisnom magistralnom cevovodu fabrike vode „Makiš”, od petka, 28. oktobra, u 23.30 sati do nedelje, 30. oktobra, u 6 sati, umanjen pritisak i prekide u vodosnabdevanju imaće potrošači u pojedinim naseljima i ulicama na teritoriji pet opština

Kako je saopštio „Beogradski vodovod i kanalizacija”, u navedenom periodu prekide ili umanjeni pritisak imaće sledeća naselja: Resnik, Rupčine, Ostružnica, Pećani, Sremčica, Velika Moštanica, Leštane, Boleč, Tranšped, IKEA – komercijalna zona, Meljak, Nenadovac, Baćevac, Plandište, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Srednji kraj, Stražarija, Karaula i Trebež.

 

Od subote, 29. oktobra, u 6 do nedelje, 30. oktobra, u 6 sati, hitna sanacija će se odraziti i na vodosnabdevanje sledećih naselja: Umka, Rušanj, Dražanovac, Barajevo, Baljevac, Vrbovno, Leskovac, Stepojevac, Prnjavor, Trešnja, Put za Malu Ivanču i Kragujevački put (od skretanja za Malu Ivanču do Prnjavora).

Za sve prioritetne potrošače obezbeđene su cisterne s vodom za piće, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za osnovne potrebe. 

Stabilizacija u vodosnabdevanju svih potrošača se očekuje do nedelje u 6 sati.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, kao i na veb-adresi www.bvk.rs, saopšteno je iz ovog preduzeća 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR