Glas Javnosti

CarGo podneo krivičnu prijavu protiv saobraćajnog inspektora : 'Zlouporebio je službeni položaj!'

Vesti
Autor: Glas Javnosti

CarGo je danas saopštio da je podneo krivičnu prijavu protiv inspektora drumskog saobraćaja Momira Mirosavljevića zbog zloupotrebe službenog položaja i nesavesnog rada u službi.

Kako je navedeno, krivična prijava je usledila posle prošlonedeljnog pokušaja nelegalnog oduzimanja CarGo automobila.

U prijavi podnetoj Višem javnom tužilašvu u Beogradu ukazano je da je “inspektor prekoračio svoja ovlašćenja i izvršio pretres bez dozvole suda”.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić rekao je da se nada “da će prošlonedeljna drama brzo dobiti svoj sudski epilog”.

-Znamo da oni veruju samo u sud svoje taksi mafije, ali nadamo se da će izaći pred sud naše zemlje i tamo objasniti zašto i po čijem nalogu gaze po zakonima i maltretiraju građane. Nezamislivo je da hajka traje i nakon što je sud utvrdio da CarGo nije ni taksi ni javni prevoz već da posluje u skladu sa zakonima Srbije- rekao je on.

Guberinić je dodao da je rešenje unapred napisao naručilac tog “prljavog posla”, a da istovremeno zapisnik o inspekcijskom nadzoru “nije ni sastavljen ni uručen”.

-Za nas zapisnik sa terena koji se piše u kancelariji neće predstavljati dokaz, već isključivo napismeno priznanje da je inspektor izvršio krivično delo. Pored dokaza koje smo danas predali, naknadno ćemo poslati i ovaj zapisnik jer mi verujemo u pravosudne institucije- kazao je Guberinić.

(Izvor: Beta)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR