Glas Javnosti

Угледи лекар из Новог Сада сексуално ѕлостављао девојчицу

Vesti
Autor: Спутњик

У Новом Саду је ухапшен познати лекар судске медицине који је у више наврата сексуално узнемиравао и злостављао 13-огодишњу девојчицу.

 


"Настављамо борбу, до последњег педофила у Србији", поручио је Јурић на тој друштвеној мрежи.
​Како наводе медији, Ш. Т. је од 2018. године сексуално злостављало малолетну А. М. Ш. која је долазила код њега у викендицу и у стан. Њему је одређено задржавање до 48 сати.

"Блиц" преноси да је истрагу против доктора иницирао Јурић јер је полицији доставио неке доказе који су послужили за хапшење Ш. Т (66).

"Дошао сам до једног доказа, али не могу сада да кажем о чему је реч, јер је истрага у току. Био сам запрепашћен када сам видео да је повратник”, рекао је Јурић.

Ш. Т. је 2009. године био осуђен због недозвољених полних радњи због чега је у затвору провео годину дана, као и пет на условној слободи, а Јурић каже да се нада да ће овог пута добити казну какву заслужује, "а не да шета на слободи”.

“Дуго смо сумњали на њега и коначно је ухваћен. Све је предато полицији”, рекао је Јурић и додао да је овај лекар један од познатих педофила са листе коју је споменуо да има и коју планира да објави.
Према његовим речима на тој листи су, осим људи из света шоу-бизниса и политичари, спортисти, лекари као и многи други.

"Блиц" наводи, позивајући се на незваничне информације, да је полиција из викендице и стана осумњиченог за педофилују однела рачунар, таблет и мобилни телефон, како би било установљено да ли се у њима налазе забележени порнографски и педофилски садржаји.

Јурић је пре неколико месеци најавио да поседује доказе и фотографије да је пет "моћника" из Београда, Новог Сада и Суботице, сексуално злостављало децу, подсећа Танјуг.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR