Glas Javnosti

LITIJE – BUNT NARODA: PARADA VREĐA JAVNI MORAL (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Povodom spekulacija da li će biti Evroprajda, ko i kako je nadležan da otkaže, odnosno zabrani paradu, da li se time krši Ustav – o pravnim aspektima tog pitanja u specijalnoj emisiji Glasa javnosti govori advokat Ivo Strujić.

Parada je vređanje javnog morala, simbol onoga što nas očekuje, što se godinama propagira i plasira kroz razne programe i sadržaje, a što je potpuno suprotno želji i duhu našeg naroda i naših građana, kaže Strujić.

Litije su, kako ističe, pokazale bunt naroda, da je ljudima preko glave svega. Govorio je i o tome da li država ima sluha za volju naroda, da li i ko koga diskriminiše, ko vrši manipulaciju, kakva bi mogla biti odluka Ustavnog suda, ukoliko pitanje (ne)održavanja parade dođe do te instance, o predstojećim litijama i protestu...

Ceo razgovor možete pogledati u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Naomi Samuel u 09.09.2022 13:36:07 h
     0 
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber na ovaj broj 1(425) 477-2744, on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim bračnim problemom, želim vam sve najbolje.