Glas Javnosti

TRKA S VREMENOM: Policija zaustavila AVION u kom je bila OTETA DEVOJČICA, zločin SPREČEN u poslednji čas

Svet
Autor: Glas javnosti

Na aerodromu Hitrou u Londonu sprečena je otmica devojčice kada je zaustavljen avion koji se spremao da poleti za Bukurešt.

Policija je zaustavila avion pre nego što je trebalo da poleti sa aerodroma Hitrou u Londonu i uhapsila čoveka pod optužbom da je hteo da otme dete. Notingemširska policija je rekla da je primila poziv da je muškarac odveo četvorogodišnjakinju bez dozvole njene majke u četvrtak, javio je Gardijan.

Policajci su koristili obaveštajnu službu i nadzorne kamere na ulicama da prate automobil uz pomoć registarskih tablica do londonskog aerodroma, a na vreme su dobili informaciju da je osumnjičeni prošao carinsku kontrolu na letu koji je bio planiran da odleti za Bukurešt u 18.00 u četvrtak.

Detektivka Rut Voker, koja je vodila istragu, je rekla da "kada se već došlo do aerodroma, ušlo se u trku s vremenom da nađu osumnjičenog i dete." Muškarac, koji je poznat devojčici, je uhapšen zbog sumnje da je oteo dete, koje je bezbedno vraćeno majci.

- Avion samo što nije poleteo, ali smo u poslednji čas stigli. Letelica se vratila na terminal, pa smo izveli čoveka napolje - dodala je Voker.

Otmičar je ispitan u petak, a onda je pušten na slobodu, uz kauciju, dok čeka dalje detalje istrage.

Foto: Pixabay

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR