Glas Javnosti

Tri godine držala sebe i sina zaključane u kući: Policajci zatekli jeziv prizor, razlog je BIZARAN

Svet
Autor: Glas javnosti

Za sve je kriv strah od korone

Policija je privela ženu koja je tri godine boravila zaključana u kući sa svojim sinom da bi izbegla kovid-19.

Munmun Majhi (33) i njen sin, star 10 godina, spašeni su nakon što su proveli tri godine zaključani u svom domu u gradu Gurugram, u državi Harijana, Indija, u sredu, 22. februara.

Ova 33-godišnja žena bila je toliko uplašena da će se zaraziti virusom ako izađu, da nije čak ni dozvolila svom mužu, Sujanu Majhi, da uđe kada se vratio iz kancelarije jedan dan nakon prvog lokdauna u 2020. godine.



Muž, koji je radio kao inženjer i imao svoju firmu, u početku je boravio kod prijatelja i rođaka, ali je nastavio da plaća kiriju i režije nadajući se da će se njegova žena opametiti.

Čak je kupovao namirnice za svoju porodicu i ostavio ih ispred glavnih vrata, ali kada je video da Munmun neće popustiti, nije imao druge nego da iznajmi drugi stan za sebe.

Ali nakon što mu je dosta bizarnog scenarija, Sujan je odlučio da se obrati policiji, koja mu, navodno, u početku nije verovala.




Jedan od policajaca je tada pozvao Munmuna da proveri da li je dobro, ali je žena tvrdila da su ona i njen sin „apsolutno spremni“.

Rekao je: „Potom smo obavili video poziv i kada sam video dete, postao sam emotivan. Kosa mu je narasla do ramena.“

Dete nije uspostavilo lični kontakt ni sa kim osim sa svojom majkom tokom perioda kada su bili zaključani, a vreme je provodilo crtajući i pišući po zidovima kako bi bio zauzet.


Policajac je nastavio: „Njegova majka je bila u panici zbog kovida. Nije imala nameru da izađe. Stalno je govorila: ‘Neću dozvoliti svom sinu da izađe jer će odmah umreti.’ Stalno sam pričao sa njom, stalno je pitao da li joj treba pomoć. Mislim da je počela da mi veruje. Kada sam je danas pozvao u policijsku stanicu, došla je, ali dete nije bilo sa njom. Konačno smo uspeli da je ubedimo. Odvezli su je u bolnicu, a onda smo otišli u stan da spasemo dete“.

Kada je policija upala u kuću bili su šokirani količinom smeća koje je Munmun držala unutra.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR