Glas Javnosti

ТОРОНТО:Монструм пуцао на све што се креће, убио двоје, ранио 14, па пресудио сам себи! (ВИДЕО)

Svet
Autor: Глас јавности / Н1 / од 23.07.2018.

Двоје људи је убијено, а још 14 рањено у пуцњави у Торонту.

До пуцњаве је дошло у недељу увече, а нападач се убио када је полиција кренула да се обрачуна с њим. Према другој верзији, убијен је у унакрсној ватри са полицајцима. Болничари и ватрогасци окупили су се на месту пуцњаве, у делу Торонта познатом по многим популарним ресторанима, кафићима и трговинама.

Међу повређенима је и девојчица која се тренутно налази у критичном стању. Делу повређених помоћ је указана на месту злочина, док су они са тежим повредама превезени у болнице. Мотив пуцњаве и даље није познат, али се на друштвеним мрежама појавио снимак направљен са оближњег балкона, на ком се види напдач који одлучно шета тротоаром и једног тренутка извлачи пиштољ и почиње да пуца.

Џоди Стајнхауер, жена која се нашла у близини места злочина, је рекла полицији да је са породицом била у ресторану када је чула нешто што јој се учинило као 15-ак бачених петарди.

- Тада смо чули људе који напољу врише - каже она.

Торонто се бори с великим порастом оружаног насиља ове године. Број погинулих у оружаном насиљу (26) порастао је 2018. за 53 одсто у односу на исто раздобље лани, док је број пуцњава порастао за 13 одсто.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR