Glas Javnosti

STRAVIČNE SLIKE: Pronađeni ostaci PUTNIČKOG AVIONA, po moru plutaju delovi LJUDSKIH TELA (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Užasna vest o padu indonežanskog aviona odjeknula je u svetu, a potraga za stradalima i crnom kutijom se nastavlja, posebno nakon što su otkriveni signali letelice na dve lokacije.

Indonežanske vlasti otkrile su signale s dve lokacije u Javanskom moru nakon što je putnički avion nestao s radara i srušio se u more. 

Veruje se da bi signali mogli dolaziti iz crne kutije putničkog aviona Sriwijaya Aira koji je juče nestao s radara samo četiri minuta nakon poletanja iz Džakarte za Pontianak. Spasilačke ekipe u moru su našle delove ljudskih tela i komade aviona. U njemu je bilo 56 putnika i šest članova posade, ukupno 62 osobe.  

Međutim, zvaničnih podataka o žrtvama još nema.

"Uveren sam a ćemo vrlo brzo pronaći avion", rekao je član indonežanskog ratnog vazduhoplovstva uključen u potragu, koja je fokusirana na šire područje ostrva Laki gde je dubina mora između 20 i 23 metra.

Avion marke Boing 737-500 je juče nedugo nakon poletanja iz Džakarte izgubio kontakt s kontrolom letenja i nestao s radara. Srušio se u okean nakon što je brzo izgubio na visini.

Nesreća se dogodila juče oko 8 sati ujutro. Indonežanski ministar saobraćaja Budi Karja Sumadi rekao je da se putnički avion kompanije "Sirvidžaja er" sa više od 60 putnika i članova posade srušio u Zaliv Džakarta. Sumadi je naveo da se avion srušio nedaleko od ostrva u Zalivu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR