Glas Javnosti

STRAŠNA TRAGEDIJA! Otac ubio ćerku da joj prekrati muke, potom pucao u sebe...

Svet
Autor: Glas Javnosti

Jedanaestogodišnja devojčica koja je bolovala od raka butne kosti, preminula je nakon što je otac pucao u nju. Čovek je nakon ovog nenormalnog čina izvršio samoubistvo.

Tragedija se dogodila u ponedeljak u porodičnom domu male Anđele Nag, nakon što se vratila kući sa hemoterapije.

Ubistvo se dogodilo u ranim jutarnjim časovima u njihovoj kući na Floridi, nedaleko od Majamija. Majka nesrećne devojčice je za vreme ubistva bila u kuhinji i spremala doručak.

Čim je začula pucanj, žena je pozvala policiju i prijavila slučaj.

Devojčica je preminula na licu mesta, dok je otac umro ubrzo po prijemu u bolnicu.

Pretpostavlja se da je otac pucao u ćerku, pa u sebe sa namerom da devojčici skrati muke. Naime devojčica je bila u terminalnoj fazi bolesti i postojale su gotovo nikakve šanse da je lekari spasu, kasnije ovog meseca trebala je da ide na operaciju kojom bi joj amputirali nogu.

Pretpostavlja se da je otac imao određenih psihičkih problema, jer kako kažu lekari- ovakve stvari se nikada ne dešavaju. Roditelji u ovakvim situacijama sakupljaju i poslednji atom snage, pronalaze nadljudsku energiju, čine sve da pomognu svojoj deci.

Komšije za ubicu kažu da je bio uspešan poslovni čovek, koji je bio na rukovodećim pozicijama. Dodaju da su čuli pucanj, a zatim i snažan vrisak majke koja je istrčala na ulicu vrišteći.

Dodaju komšije da su ti krici majke zvučali kao urlici iz pakla.

-Meni je ćerka poginula u nesreći pre 30 godina, tako da razumem bol Anđeline mame. Nema ništa gore od gubitka deteta- rekao je komšija Vels (88)

On je dodao i da se Anđelina porodica nedavno doselila u taj kraj i da ih ne poznaje dobro, ali kaže da je Anđelin otac delovao kao čovek koji nikada ne bi mogao da uradi ovako nešto.

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR