Glas Javnosti

PROFESORKA MUZIČKOG POKUŠALA DA NAPASTVUJE DVOJICU UČENIKA: Terala tinejdžere na odnose u automobilu!

Svet
Autor: Glas javnosti

Profesorka muzičkog Lara Ričmond (38) iz okruga Čiroki u SAD naći će se na optuženičkoj klupi zbog tvrdnji da je seksualno napastvovala dva srednjoškolca starosti od po 16 godina.

Lara je uhvaćena na parkingu škole u kojoj je radila kako u večernjim satima, misleći da nema nikog uvodi đake u auto, a zatim se skida pred njima i tera ih na intimni odnos.

Jedan od mladića izašao je napolje i iste večeri prijavio je Laru za seksualno uznemiravanje.

Ovo nije prvi put da Lara Ričmond pravi ovakve prekršaje. Pre tri godine umalo je izgubila licencu za rad kada su je tri studenta fakulteta u kojem je radila kao asistent prijavila za ucenu i primoravanje na seks.

Lara je tada obećala studentima da će im “izdejstvovati” bolje ocene na kraju semestra ukoliko bude imala seksualni odnos sa svom trojicom. Ko zna kako bi se ta epizoda završila da jedna od studentkinja nije tada ušla u sobu vršnjaka i videla Laru s njima, samo u donjem vešu.

 

Samo zahvaljujući odustajanju studenata u poslednji čas od tužbe, Lara je prošla samo sa uslovnom kaznom od dve godine, što je podrazumevalo da u tom periodu ne obavlja posao asistenta.

Ovog puta, gotovo joj je zagarantovano gubljenje licence za rad u školi.

 
– U policiji se branila ćutanjem, dok je njen advokat posle izjavio da ne postoje jasni dokazi koji bi upućivali na to da je srednjoškolce pod prisilom uvela u auto i pokušala da sa njima ima odnos – rekao je jedan od policajaca okruga Čiroki u kojem se dogodio ovaj slučaj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR