Glas Javnosti

PRINC HARI DOŽIVEO NERVNI SLOM: Završio na psihijatriji!

Svet
Autor: Glas Javnosti

Prema navodima stranih medija, britanski princ Hari doživio je nervni slom i hitno je prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Princu Hariju se, piše magazin „Gloub“, stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a „kap koja je prelila čašu“ bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je doneo kako bi zaštitio suprugu Megan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni.

I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci.

-Hari je sam priznao da ne može da veruje koliko mu se život promenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da sledi svoj san da postane holivudska glumica — ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru- rekao je izvor, prenosi hrvatski „Stori“.

Dodao je kako se princ Hari oseća izgubljeno i usamljeno, jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

-Jedini ljudi koje vide su zvezde sa A liste, sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvezda- rekao je i opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

-Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD kad se završe mere karantina, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za lečenje mentalnih bolesti. Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala- rekao je izvor.

Podetimo, u medijima se mnogo spekulisalo o porodičnim odnosima princa Harija, kako sam rodbinom tako i sa suprugom.   

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR