Glas Javnosti

SKANDAL NAD SKANDALIMA! PUKLA NOVA BUNG-BUNGA ŽURKA! Ministar uhvaćen u noćnom klubu! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Boris Džonson poznat je kao jedan od najkontroverznijih premijera u Evropi ali nije samo on interesantan za širu javnost. I njegovi pojedini ministri umeju da zabave narod povremeno.

Britanski ministar Majkl Govi snimljen je na plesnom podijumu u klubu Boemija u centru Aberdina u ranim jutarnjim satima.

Kako prenosi Skaj njuz, klub je bio domaćin tehno i džangl večeri pod nazivom Pajp, a na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi kancelar Lankasterskog vojvodstva kako igra u ritmu muzike.

Adam Tejlor, jedan od organizatora žurke, rekao je da je Gov bio u pabu u prizemlju i da se zainteresovao za žurku kada je izašao i čuo muziku.

Tejlor je agenciji PA rekao da ga je pitao da li želi da dođe gore i da li voli dens muziku.

- Objasnio sam mu da je to prilično živahna muzika i pitao ga da li je siguran da želi tako da provede veče - svedočio je Tejlor.

- Rekao mi je volim da igram, a ja sam mu poručio da je ulazak pet funti na šta je on odgovorio čak i za kancelara lankasterskog vojvodstva - ispričao je Tejlor.

Skaj njuz ne navodi da li je Gov platio kartu, ali prenosi Tejlorovu izjavu da se u klubu bacio u gužvu i poskakivao u ritmu muzike.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR