Glas Javnosti

OGLASILA SE AVIO KOMPANIJA ZBOG NAVODA O TROVANJU NAVALJNOG: On ništa nije ni jeo ni pio!

Svet
Autor: Glas javnosti

Zbog medijskih navoda da je Aleksej Navaljni otrovan na možda i na aerodromu, biće obavljena i istraga u kofi šopu na aerodromu u Tomsku gde je Navaljni pio čaj, a biće pregledane i video kamere.

Portparol avio kompanije "S7", čijim avionom je ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni putovao kada mu je pozlilo, saopštio je da Navaljni tokom leta nije ništa ni jeo ni pio.

"Zdravstveno stanje jednog od naših putnika Alekseja Navaljnog dramatično se pogoršalo nedugo nakon poletanja aviona na letu iz Tomska ka Moskvi. On ništa nije ni jeo ni pio u avionu", rekao je portparol.

Kako je naveo, osoblje aviona je brzo reagovalo u skladu sa procedurama i odmah su prijavili problem vazduhoplovnoj komandi koja je naredila sletanje aviona na najbliži aerodrom gde je Navaljni iskrcan, nakon čega je avion nastavio let.

Dodaje se da je dvoje putnika koji su leteli sa navaljnim ostalo u Omsku.

Prema rečima direktora aerodroma u Tomsku, nijedan drugi putnik se nije žalio i dodao je da su u kofi šop odmah došli specijalci da izvrše pretragu.

Portparolka Navaljnog Kira Jarmiš saopštila je da je avion u kome se on nalazio prinudno sleteo u Omsk, nakon što mu je pozlilo tokom leta, kao i da je pio čaj i aludirala da je on otrovan.

(Glas javnosti/Alo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR