Glas Javnosti

Nemačka glumica izvređala Merkelovu: “Da odete u zatvor, minimum doživotno”

Svet
Autor: Glas Javnosti

Bivša nemačka glumica Silvane Heisenberg, uputila je otvoreno pismo nemačkoj kancelarki Angeli Merkel. Njeno pismo prenosimo u celosti.

-Vi ste najokrutnija, zločinačka kancelarka s kojom se nemački narod ikada morao nositi. Uvukli ste nemački narod u terorizam, rat, siromaštvo i smrt namernim i ilegalnim uvozom migranata, stotine hiljada plaćenika, terorista i drugih okorelih kriminalaca.

Prema članu 16 Ustava, niko ko stigne u Nemačku kroz sigurne zemlje nema pravo na azil. Zato su svi vaši gosti ilegalni kriminalci u Nemačkoj. Šengenski i Dablinski sporazum su takođe protivzakonito stvoreni. Zavetovali ste se, između ostalog, da ćete štetne stvari držati podalje od nemačkog naroda, ali svakog dana činite upravo suprotno.

Niste dobili mandat da biste se bavili potrebama svih građana, već samo dobrobitima nemačkog naroda, to je jedina svrha Vašeg mandata. Vi niste ništa drugo nego delatnik nemačkog naroda, jer vlast pripada narodu, a ne Vama.

Svesno ste podstakli čitav narod da se međusobno konfrontira , podelili ga i uništili čitave porodice. I sve to zaokružujete bezobraznim ponavljanjem laži da nama Nemcima ide bolje nego ikad?

Zbog vaših ilegalnih gostiju, svi javni događaji moraju da budu masovno osigurni, okruženi ogradama i čuvarima naoružanim automatskim oružjem. Sada postoje zaštitna područja za žene koje traže zaštitu kako ne bi postale žrtve seksualnog zlostavljanja od strane Vaših gostiju. Svakoga dana Vaši gosti čine neverovatne zločine.

Siromaštvo koje vlada među našim starijim stanovništvom i decom je veće nego ikad. Skoro milion Nemaca živi na ulicama. Pomagati tim ljudima, to je bio zadatak Vašeg mandata, a ne preplavljenje čitave Evrope osvajačima iz drugih kultura. I želite da Vas poštujemo?

Vaši okupatori, uglavnom kriminalci, koji siluju i ubijaju u Nemačkoj, su zatim stavljeni pod Vašu zaštitu (i zaštitu mainstream medija / policije) i prikazuju se kao žrtve „desničara“. Ako ste zaista želeli poštovanje i imali savest, odgovorali biste za svoje zločine pred sudom.

Ukoliko Vas pravda ne poseti, narod hoće, jer vlast pripada isključivo narodu, a nemački narod je Vaš poslodavac. Vi ste niko. Nijedna kancelarka nikada nije namerno nanela toliku štetu i patnju nemačkom narodu.

U budućnosti želim samo jedno: da Vi i ceo Vaš entitet bude izveden pred lice pravde zbog svih kršenja zakona i da Vi i Vaše kolege odete u zatvor, minimum doživotno. Ovako velika izdaja suverenog naroda se nikada nije dogodila u istoriji Nemačke.

Plaćeni komentatori i licemeri koji Vam se i dalje ulizuju, nesposobni da misle svojom glavom, mogu da se suzdrže od toga, jer nijedan razuman čovek takve ljude ne shvata ozbiljno.

Prezirem Vas iz dna svoje duše i želim Vam kaznu koju zaslužujete. Sa puno prezira, zahvaljujući Vašem Stasi rukovodstvu – napisala je ona.

Izvor: Croativ

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR