Glas Javnosti

NEMA MIRA NI U PENZIJI: Trampu stigle PRETNJE SMRĆU! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Sada već bivši američki predsednik Donald Tramp nema mira ni u penziji.

Na Tviter nalogu iranskog vrhovnog vođe, ajatolaha Alija Hamneija, danas se pojavila slika golfera koji liči na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, koji se nalazi na meti drona, uz poruku da je osveta neizbežna zbog ubistva visokog iranskog generala u američkom napadu dronom, prenosi Rojters.

Post je sadržao tekst izjave ajatolaha Alija Hamneija iz decembra, u kojem je rekao da je "Osveta sigurna", obnavljajući zavet za osvetu uoči prve godišnjice ubistva generala Kasema Sulejmanija u napadu u Iraku, navodi agencija.

-Oni koji su naredili ubistvo generala Sulejmanija, kao i oni koji su to izvršili, treba da budu kažnjeni. Ova osveta će se sigurno dogoditi u pravo vreme, objavio je Ali Hamnei 16. decembra, bez imenovanja Trampa, koji je naredio napad na iranskog generala u Iraku.

 Ranije ovog meseca, Tviter je uklonio izjavu Hamneija u kojoj je rekao da su vakcine američke i britanske proizvodnje nepouzdane i da bi mogle biti namenjene "kontaminaciji drugih nacij", jer je prekršio pravila o širenju dezinformacija na mreži, a u vezi današnje izjave još nije bilo reakcije kompanije.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR